Vil du have mere frihed?

Havde du spurgt mig for 5 år siden om jeg var bange for at dø så ville jeg have svaret, at jeg var PANISK for det! Dengang var jeg bange – måske ikke for døden, men for gå glip af livet! Inderst inde vidste jeg jo godt, at jeg var på afveje ved, at tæske rundt i hamsterhjulet, men jeg havde jo lært, at succes var “sådan”, det var jeg opdraget med.

Jeg havde lært, at arbejdslivet ER omdrejningspunktet og så må livet indrettes herefter. Jeg stillede ikke spørgsmålstegn ved det, men derimod ved mig selv og mine egne evner, og havde ofte den store nihalede pisk fremme til, at slå mig selv oveni hovedet med, at jeg simpelthen bare ikke var dygtig nok – det til trods for, at jeg altid har fået megen ros for mit arbejde.

Mit arbejde styrede mit liv – jeg styrede ikke en sk…, jeg havde sat mig i bilen og kastet mig over på passager sædet. Så håbede jeg blot, at bilen blev på sporet “MEN DET GJORDE DEN IKKE”. Dengang så jeg frem til ferierne med længsel.

Jeg ved ikke, om du kender følelsen af, at klokken er 16 – 17 stykker og du har fri. Du har dog stadig ikke nået det du skulle, fordi der har været alt muligt andet i løbet af dagen og nu står du med valget mellem at blive – og have dårlig samvittighed overfor din familie – eller tage hjem, og så have dårlig samvittighed overfor dit arbejde. Den situation stod jeg altid i!

I dag er mit liv væsentligt anderledes. (Det var det også i den sidste lange tid jeg var ansat, så det handler altså ikke om, at jeg er blevet selvstændig). Mit arbejdsliv er bygget op omkring hvordan jeg gerne vil have det – og det med stor succes. Jeg nyder hver eneste af mine arbejdsdage. Jeg ser ikke længere frem til ferie med længsel, (men kan selvfølgelig stadig godt li’ at komme afsted)! Jeg er IKKE længere bange for at dø – jeg LEVER hver eneste dag! Jeg YDER mens jeg NYDER!

Fordelen ved at være selvstændig er den kæmpe frihed, der ligger i, at kunne tage en ridetur midt på dagen, køre en motorcykel tur med min far – pensionisten, gå en tur i skoven, lave en aftale med en veninde, selv vælge sine opgaver, selv sætte tid og sted, selv planlægge hvor mange aftaler jeg vil have i de forskellige uger.

Frihed og at vi får det som vi gerne vil have det, er ikke noget, der er kommer ud af den blå luft.  Det gør det hverken hvis du er selvstændig eller lønmodtager. Der kommer ikke nogen og giver den til dig. Du skal selv tage den. Det starter ved DIG! Første skridt er at du holder op med at holde outlet sale af dig selv!

Der ligger en strategi bag. Strategi er ikke hokus pokus, måske er du bange fordi du synes, at så er du jo “bundet”. Det er du ikke! Når jeg snakker om strategi, så mener jeg ikke store tykke ringbind med planer, der binder dig på hænder og fødder. Sådan nogle er jeg færdig med, de kommer bare til at stå i et hjørne og samle støv eller bliver brugt til at slå hinanden oveni hovedet med. Det kommer der kun stress ud af!

Hvis jeg skulle summere strategi ned til 3 ting, så er det: en kurs, en overordnet plan for at arbejde mod kursen og evnen til at stå ved dig selv, så du kan stå fast som den stolte kaptajn ved roret af skibet. Du kan altid træffe en ny beslutning eller sætte en ny kurs, men hvis du vil have resultater (og tjene flere penge i din virksomhed eller være en mere succesfuld medarbejder – måske avancere), så er en kurs og en strategi altså nødvendigt.

Hvilken Kurs vil du sætte ?

Hvad skal du fokusere på for at nå derhen ?

Hvis du blev inspireret, så må du meget gerne dele dette indlæg i dit netværk.  På forhånd tak!

Vil du inspires fremover ? Så tilmeld dig min nyhedsmail og få GRATIS inspiration direkte i din indbakke. Du kan tilmelde dig her

 

De bedste ønsker for din vækst og succes – og tak fordi du tog dig tid til at læse med!