I will always love you!

I dag er det ”Día de los Muertos”.

Dagen hvor man fejrer de afdøde og sender dem kærlighed. Jeg fejrede det for første gang for 2 år siden en lun aften under stjernerne i Kenya. ”Love is in the air” var mildest talt en underdrivelse den aften. Traditionen sneg sig ind under huden på mig (dog uden at jeg nødvendigvis behøver den hvide maling i hovedet på en aften, hvor jeg skriver dette fra sofaen).

I aften vil jeg sende en kæmpe kærligheds erklæring til min mormor.

”Ja hallo, det er Fru automobilforhandler Viggo Thomadsen. Jeg vil gerne have bragt “den beige hat med slør”, “den nye kaffemaskine”, “den blå frakke”, “en leverpostej og en pålægspakke” og “indsæt selv” op på Fasanvej 2”

”På torsdag kommer fru Aks og gør rent”

Sådan lød det ofte når jeg var på besøg hos min mormor som barn.

Et sted jeg opholdt mig rigtig meget.

Min mormor var som taget ud af Matador. Jeg elskede hver eneste centimeter af hende. Billedet af hende siddende i hendes fine hvide gyngestol med det smukke røde betræk og telefonrøret i hånden står for altid malet for mit indre.

Hos min mormor var penge en ressource. Hun lærte mig at leve i tillid til, at der er penge nok, at penge er en ressource, at penge ikke er noget man skal frygte. Hun lærte mig også, at det var OK at betale for noget man selv kunne gøre og bruge tiden på noget andet. Rengøringsdame havde hun også og når hun var der så brugte min mormor ofte tiden sammen med mig og min mor på en bytur, hvor vi gik på cafeteria, som det mest hed dengang, og hyggede.

TAK mormor for den fantastiske kvinde du var, kærlig, altid favnende, altid der for mig og tak for at lære mig et penge mindset, der gør at jeg ser penge som en ressource jeg kan bruge til, at skabe det liv jeg drømmer om fremfor en mangel der forhindrer det.

I will always love you mormor! Jeg håber vi ses igen en dag.

 

Vil du være med til at sende kærlighed til en af “dine” afdøde ?

Efterlad en kommentar