Skip to content
Hej! Hvordan har du det?

Mit navn er Maiken Kühl

Jeg hjælper dig, der er modig og ambitiøs med at skabe, udvikle og skalere en forretning, baseret på dine naturlige "superpowers" matchende et behov i markedet.

… En forretning, der giver DIG frihed til,
at leve dit liv på den måde,
der er rigtig for dig!

My Mission:

Det fleste tænker, at for at blive (og blive ved med), at være en succesfuld forretningsejer og leve godt af din forretning, så skal man starte småt og gøre sig fortjent til mere, bruge a shit-load of hours, på at gøre ting man ikke gider, have ondt i maven over økonomien og risikere, at gå fra hus og hjem og i det hele taget gå på kompromis med alt andet, som også er vigtigt i livet inkl. sit eget helbred - i hvert fald for en periode og så bliver det nok alt sammen bedre.....

Men ved du hvad?

Screw that!

Det er sådan en outdated måde, at anskue livet som selvstændig på. Hvis du er her på denne side og læser det her, så er du sikkert også træt af dette gamle paradigme. 

Faktisk tænker jeg...

 • At du kunne tænke dig, at NYDE livet og have det sjovt imens du gør en stor (bæredygtig) forskel og tjener gode penge på, at gøre det du elsker og er bedst til. 
 • Du vil gøre den forskel du er sat i verden for, at gøre. Det der får din sjæl til, at synge. Du vil bidrage fra din zone of genius.
 • Du ønsker dig FRIHED til, at leve livet på den måde, der er rigtig for dig. Du vil have kontrol over din hverdag, dine projekter, din indkomst, din fremtid og du er ikke længere villig til at NØJES. (Life’s too freaking short, right?)

Hvis noget af ovenstående passer på dig, så er du på det helt rette sted! 

Jeg er her for, at vise dig, at du KAN have kæmpe SUCCES med din forretning OG samtidig have et FANTASTISK LIV uden konstante kompromisser. Det behøver ikke, at være enten eller! 

Det er derfor jeg hjælper friheds-elskere som dig - altså kvinder og mænd, der ikke længere er villige til, at NØJES med et liv i hamsterhjulet i deres egen virksomhed eller et 9-17 job — med at skabe, udvikle og skalere en forretning baseret på deres unikke sweet spot aka, der hvor purpose, passion, talenter og et erkendt behov i markedet mødes. Så de på den måde kan skabe en forretning, der giver dem frihed personligt og økonomisk til, at leve livet på den måde, der er rigtigt for dem!

Min metode har gjort en KÆMPE forskel i mine kunders liv. Og set i et større perspektiv, så ved jeg at vi ALLE vinder ved,  at ændre den gamle, outdatede opfattelse af, hvad succes kræver. Kun ved at gøre det, kan vi BÅDE reducere det voksende antal af stress nedbrud og depressioner - men vi kan også skabe meget mere vækst i samfundet, når vi trives og bidrager med det vi er allerbedst til, fremfor at sidde i jobs, hvor vi primært anvender vores "fake" talenter aka det det ser ud til, at vi er gode til (men som dræner os for energi), f.eks pga. at mange kvinder har en høj ansvarsfølelse. Det er en total win win.

walkmywalk01

Jeg er IKKE nået hertil, hvor jeg driver en millionforretning, arbejder 25 timer om ugen og holder MANGE ugers ferie hvert år fordi jeg er heldig - og jeg er heller ikke kommet hertil ved, at læse i en bog.... 

It’s safe to say, I’ve ‘walked the walk’.

I 2013, efter 21 år i en af Danmark’s største virksomheder (heraf 14 år i forskellige chef jobs) og to seriøse stress-relaterede nedbrud, sagde jeg mit godt betalte job som projektchef op og skabte min egen virksomhed (og mit eget liv). 

Det var ikke nogen nem beslutning (og jeg er sikker på, at mange mennesker synes jeg var helt 'fesen af') men jeg kunne ikke længere gå på kompromis med mit helbred og fornuft som jeg gjorde ved, at arbejde 60-80 timer om ugen uden, at føle, at det gjorde en forskel. Jeg havde brug for, at gøre en større forskel i verden, at bruge meget mere af mig selv og mine talenter .... ikke bare et fragment af det jeg kunne....

Mit andet stressnedbrud var vendepunktet, som fik mig til, at ændre mit liv. Først da begyndte jeg, at sætte spørgsmålstegn ved (samfunds)opskriften på succes, altså den de fleste af os er opdraget til, at tro på er "den rigtige" men som efterlod mig totalt demotiveret i hamsterhjulet og fik mig til, at brænde ud. 

Jeg besluttede mig for, at finde en NY opskrift på succes - en der matchede det jeg gerne ville have ud af livet - En der ikke krævede, at jeg skulle ofre mit helbred og min glæde for, at tjene ordentlige penge, så jeg fortsat kunne opretholde den livsstil jeg elsker med rejser, heste, min gård osv. Efter lang tids research (og en investering på 800.000), kunne jeg endelig skabe min nye “opskrift”, som jeg implementerede med succes i mit eget liv. 

“Det er meget godt og FEDT for dig Maiken, men jeg er jo heller ikke dig!"
Jeg skal jo også "indsæt selv forklaring" og jeg har jo heller ikke "indsæt selv forklaring. Du ved jo ikke hvordan mit liv er" 

Ok... ja.... jeg hører ofte det her....

Og en del af det er sandt - Jeg kender ikke dit liv.

Måske har du nogle forudantagelser om min situation, men lad mig bare gøre det helt klart...  Jeg er på rejsen hverken blevet forsørget af min mand eller har fået andre former for økonomisk tilskud. Jeg har gjort det hele selv, et skridt ad gangen med beslutsomhed. 

Da jeg endelig fik udviklet min signature opskrift på succes, så kom resultaterne med det samme og endnu bedre, det var ikke bare (ordentlig) indtjening jeg fik skabt for mig selv, men endnu bedre jeg blev belønnet med MEGET mere FRIHED end jeg nogensinde havde oplevet før. 

Siden da, har jeg hjulpet utallige andre mennesker med, at opnå samme frihed ved, at skabe, udvikle og skalere en forretning baseret på deres unikke superpowers.  

Jeg justerer løbende min opskrift på succes og tager min forretning og mit liv til næste niveau. Jeg investerer massivt i de bedste mentorer i verden for, at få deres genveje, men også for, at blive inspireret til, at tænke meget større om, hvad der er muligt for mig (og dermed mine kunder). Jeg tester det jeg lærer, videreudvikler på det der virker - og smider resten ud - så du ikke behøver at gøre det.

Jeg har dedikeret mit liv til, at skabe denne nye vej til succes, der hjælper dig til, at arbejde mindre, tjene mere og arbejde med det du er bedst til for at sikre, at du kan leve et liv i FRIHED.  

walkmywalk02
The boring stuff

Rigtig mange af de business mentorer du finder online har ingen erfaring fra erhvervslivet - ihvertfald helt sikkert ikke på et højt niveau.  

Så selvom det, der står her ved siden af, er en smule kedeligt - og for at være helt ærlig - så synes jeg selv det er en smule pral - men når jeg skriver det alligevel så er det for, at du kan se, at når jeg siger jeg kan noget med forretning og ledelse, så er det ikke bare varm luft.

Jeg har arbejdet i 21 år for en af Danmarks største virksomheder, heraf 14 år i konkrete leder- og chef jobs. Jeg har erfaring fra hele værdikæden fra salg til ledelse, jura, økonomi, regnskab, forretningsudvikling, strategi og mere. Basically, jeg var ansvarlig "for some big shit and for hitting big numbers".

Jeg har omfattende praktisk erfaring med strategi og forretningsudvikling som projektchef og som chef. Jeg var ansvarlig for mine egne forretningsområder og strategiarbejde (og vi snakker big scale). Dette inkluderede analyser, forslag, udvikling, overvågning, implementering, korrektion og genbesøg af landespecifikke strategier, strategier for specielle afdelinger og forretningsområder. 

Sideløbende med, at jeg har arbejdet med det hele i praksis  — så har jeg gennemført omfattende uddannelser indenfor feltet, og min teoretiske viden er derfor meget velassorteret. Blandt andet har jeg en diplom uddannelse i ledelse og så er der selvfølgelig den endeløse række af kurser, uddannelser, workshops osv. jeg har gennemført (som den uddannelsesjunkie jeg er), samt det tons bøger jeg har læst gennem årerne, hvilket jeg nok skal lade være med, at trætte dig yderligere med.

Er det ikke nok "corporate jargon" for dig?! Lad os gå tilbage til det sjove...

Hvis vi satte os ned over et glas Prosecco sammen, så ville du hurtigt finde ud af at...:

 • Jeg er besat af kriminal romaner, heste, min søn, business bøger, bøger om personlig udvikling og af, at finde de bedste rock sange at meditere til.
 • Jeg er en meget PRAKTISK, handlings-orienteret, "big thinker"! (Seriøst. Sometider føles det som om min hjerne er ved, at eksplodere med alle de ideer, der flyver igennem  hovedet!)
 • Jeg har ikke så meget til overs for undskyldninger og forklaringer. Når nogen siger til mig hvorfor de “ikke kan” følge deres hjerte, eller at de ikke tør gå med deres drømme, så er jeg der altid til at give dem et los i bagen. Hvis mit liv havde et hashtag, ville det være #NoMoreExcuses 😉
 • Jeg er tilhænger af, at følge Mr. Elvis Presley's råd— A little less conversation, a little more action.  Jeg tror, at hvis vi alle gjorde det, så ville vi tabe bukserne i forundring over, hvad der er muligt for os, at opnå i livet.
 • Jeg er direkte og jeg vil aldrig bare fortælle dig, hvad du gerne vil høre. Det er både godt (hvis du er min kunde) og skidt (for min mand, ha ha).
 • Jeg kan virke, som om jeg aldrig er tilfreds med det jeg har, men i virkeligheden er det fordi min store hobby er, at udforske hvor meget der er muligt i livet for sådan en som mig.
 • Mit fokus er på strategi og implementering i praksis - ikke kun på information. (Hvis mere information var svaret, så ville vi alle være multi billionnære med perfekte mavemuskler). 
 • Jeg bliver tændt af resultater og jeg ser muligheder overalt og med alt. En af mine "superpowers" er at spotte muligheder og styrker hos andre, som de ikke selv har set. 
 • Jeg har hurtig til at lære og til at sætte mig ind i DIN situation, DINE behov og dine specielle superpowers. 
 • Jeg underviser kun i noget jeg har testet og ved virker, uanset om det er noget jeg trækker på fra mine 14 år som leder i erhvervslivet eller fra det jeg har lært siden 2012 ved, at starte, udvikle og skalere min egen succesfulde forretning.
pp_img01

Jeg føler mig utrolig heldig med, at kunne gøre det jeg gør.... 

(Selvom, du nu ved, at held ikke har noget med det at gøre, når du kigger tilbage på min rejse!) 

Jeg bruger ikke ordet “arbejde” til at beskrive hvad jeg lever af (det er min passion, så det føles aldrig som en byrde), men uden tvivl, så er det bedste ved mit “job” at jeg har mulighed for, at leve mit liv på den måde, som jeg finder FEDT. At jeg kan tjene de penge jeg gerne vil, imens jeg har tid til at fokusere på alt det andet, som også er vigtigt i livet.… og kan være en god rollemodel for min søn.

… og det bedste af det hele? Jeg får lov til, at vise andre, hvordan de kan gøre det samme...

Hvis du er nysgerrig — og du har lyst til, at finde ud af, hvordan min succes opskrift kan virke for DIG  - så kontakt mig endelig.

mkfooterlogo02

Disclaimer:

Succes er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt. Der er ingen garantier - kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller aldrig de resultater du drømmer om. Hvis du leder efter et quick fix ala ”get rich fast” eller ”get passive income fast” så find en anden til, at hjælpe dig.