Hej! Hvordan har du det?

Mit navn er Maiken Kühl

Jeg hjælper dig, der er modig og ambitiøs med at skabe, udvikle og skalere en forretning, baseret på dine naturlige "superpowers" matchende et behov i markedet.

… En forretning, der giver DIG frihed til,
at leve dit liv på den måde,
der er rigtig for dig!

My Mission:

Det fleste tænker, at for at blive (og blive ved med) at være en succesfuld forretningsejer og leve godt af din forretning, så skal man starte småt og gøre sig fortjent til mere, bruge a shit-load of hours på at gøre ting man ikke gider, have ondt i maven over økonomien og risikere at gå fra hus og hjem og i det hele taget gå på kompromis med alt andet, som også er vigtigt i livet inkl. sit eget helbred - i hvert fald for en periode, og så bliver det nok alt sammen bedre.....

Men ved du hvad?

Screw that!

Det er sådan en outdated måde at anskue livet som selvstændig på. Hvis du er her på denne side og læser det her, så er du sikkert også træt af dette gamle paradigme. 

Faktisk tænker jeg at...

 • du kunne tænke dig at NYDE livet og have det sjovt, imens du gør en stor (bæredygtig) forskel og tjener gode penge på at gøre det, du elsker og er bedst til. 
 • du vil gøre den forskel, du er sat i verden for, at gøre. Det der får din sjæl til at synge. Du vil bidrage fra din zone of genius.
 • du ønsker dig FRIHED til at leve livet på den måde, der er rigtig for dig. Du vil have kontrol over din hverdag, dine projekter, din indkomst, din fremtid, og du er ikke længere villig til at NØJES. (Life’s too freaking short, right?)

Hvis noget af ovenstående passer på dig, så er du på det helt rette sted! 

Jeg er i stand til at vise dig, at du KAN få kæmpe SUCCES med din forretning OG samtidig have et FANTASTISK LIV uden konstante kompromisser. Det behøver ikke at være enten eller!

Det er derfor, jeg hjælper frihedselskere som dig – altså kvinder og mænd, der ikke længere er villige til at NØJES med et liv i hamsterhjulet i deres egen virksomhed eller i et 9-17 job — med at skabe, udvikle og skalere en forretning baseret på deres unikke sweet spot, aka der, hvor purpose, passion, talenter og et erkendt behov i markedet mødes. På den måde kan de skabe en forretning, der giver dem personlig og økonomisk frihed til at leve livet på den måde, der er rigtig for dem!

Min metode har gjort en KÆMPE forskel i mine kunders liv. Og set i et større perspektiv, så ved jeg, at vi ALLE vinder ved at ændre den gamle, outdated opfattelse af, hvad succes kræver. Kun ved at gøre det kan vi BÅDE reducere det voksende antal af stressnedbrud og depressioner – men vi kan også skabe meget mere vækst i samfundet, når vi trives og bidrager med det, vi er allerbedst til, fremfor at sidde i jobs, hvor vi primært anvender vores "falske" talenter, aka dét, vi ser ud til at være gode til (men som dræner os for energi), fx pga. en høj ansvarsfølelse. Det er en total win win.

i have walked the walk

Jeg er IKKE nået hertil, hvor jeg driver en millionforretning, arbejder 25 timer om ugen og holder MANGE ugers ferie hvert år, fordi jeg er heldig – og jeg er heller ikke kommet hertil ved at læse i en bog…

It’s safe to say, I’ve walked the walk.

I 2013 efter 21 år i en af Danmarks største virksomheder (heraf 14 i forskellige chefstillinger) og to seriøse, stressrelaterede nedbrud sagde jeg mit velbetalte job som projektchef op og skabte min egen virksomhed (og mit eget liv).

Det var ikke nogen nem beslutning (og jeg er sikker på, at mange mennesker synes, jeg var helt ”fesen af”), men jeg kunne ikke længere gå på kompromis med mit helbred og fornuft, som jeg gjorde ved at arbejde 60-80 timer om ugen uden at føle, at det gjorde en forskel. Jeg havde brug for at gøre en større forskel i verden – bruge mere af mig selv og mine talenter… ikke bare et fragment af det, jeg kan…

Mit andet stressnedbrud var vendepunktet, som fik mig til at ændre mit liv. Først da begyndte jeg at sætte spørgsmålstegn ved (samfunds)opskriften på succes – altså den, de fleste af os er opdraget til at tro, er ”den rigtige” – men som efterlod mig totalt demotiveret i hamsterhjulet og fik mig til at brænde ud.

Jeg besluttede mig for at finde en NY opskrift på succes – en, der matchede det, jeg gerne ville have ud af livet – en, der ikke krævede, at jeg skulle ofre mit helbred og min glæde for at tjene ordentlige penge, så jeg fortsat kunne opretholde den livsstil, som jeg elsker med rejser, heste, min gård osv. Efter lang tids research (og en investering på 800.000 kr.) kunne jeg endelig skabe min nye ”opskrift”, som jeg implementerede med succes i mit eget liv.

”Det er meget godt og FEDT for dig, Maiken, men jeg er jo heller ikke dig!

Jeg skal jo også [indsæt selv forklaring], og jeg har jo heller ikke [indsæt selv forklaring]. Du ved jo ikke, hvordan mit liv er.”

Ok… ja… jeg hører ofte det her…

Og en del af det er sandt – jeg kender ikke dit liv.

Måske har du nogle antagelser om min situation, men lad mig bare gøre det helt klart… Jeg er på rejsen hverken blevet forsørget af min mand eller fået andre former for økonomisk tilskud. Jeg har gjort det hele selv – et skridt ad gangen med beslutsomhed.

Da jeg endelig fik udviklet min signaturopskrift på succes, så kom resultaterne med det samme – og endnu bedre var, at det ikke bare var en (ordentlig) indtjening, jeg fik skabt for mig selv, men jeg blev også belønnet med MEGET mere FRIHED, end jeg nogensinde havde oplevet før.

Siden da har jeg hjulpet utallige andre mennesker med at opnå samme frihed ved at skabe, udvikle og skalere en forretning baseret på deres unikke superpowers.

Jeg justerer løbende min opskrift på succes og tager min forretning og mit liv til næste niveau. Jeg investerer massivt i de bedste mentorer i verden for at få deres genveje, men også for at blive inspireret til at tænke meget større om, hvad der er muligt for mig (og dermed mine kunder). Jeg tester det, som jeg lærer, videreudvikler på det, der virker – og smider resten ud, så du ikke behøver at gøre det.

Jeg har dedikeret mit liv til at skabe denne nye vej til succes, der hjælper dig til at arbejde mindre, tjene mere og arbejde med det, du er bedst til for at sikre, at du kan leve et liv i FRIHED.

maiken skyline
The boring stuff

Rigtig mange af de businessmentorer, du finder online, har ingen erfaring fra erhvervslivet – i hvert fald helt sikkert ikke på et højt niveau.

Så selvom det, der står her ved siden af, er en smule kedeligt – og for at være helt ærlig, så synes jeg selv, at det er en smule pral, men når jeg skriver det alligevel, så er det for, at du kan se, at når jeg siger, at jeg kan noget med forretning og ledelse – så er det ikke bare varm luft.

Jeg har arbejdet i 21 år for en af Danmarks største virksomheder, heraf 14 år i konkrete leder- og chefstillinger. Jeg har erfaring fra hele værdikæden fra salg til ledelse, jura, økonomi, regnskab, forretningsudvikling, strategi og mere til. Basically, jeg var ansvarlig for some big shit and for hitting big numbers. 

Jeg har omfattende praktisk erfaring med strategi- og forretningsudvikling som projektchef og som chef. Jeg var ansvarlig for mine egne forretningsområder og strategiarbejde (og vi snakker big scale). Dette inkluderede analyser, forslag, udvikling, overvågning, implementering, korrektion og genbesøg af landespecifikke strategier, strategier for specielle afdelinger og forretningsområder.

Sideløbende med, at jeg har arbejdet med det hele i praksis, så har jeg gennemført omfattende uddannelser inden for feltet, og min teoretiske viden er derfor meget velassorteret. Blandt andet har jeg en diplomuddannelse i ledelse, og så er der selvfølgelig den endeløse række af kurser, uddannelser, workshops osv., jeg har gennemført (som den uddannelsesjunkie, jeg er), samt det tons bøger, jeg har læst gennem årene, hvilket jeg nok skal lade være med at trætte dig yderligere med.

Er det ikke nok "corporate jargon" for dig?! Lad os gå tilbage til det sjove...

Hvis vi satte os ned over et glas Prosecco sammen, så ville du hurtigt finde ud af at...

 • Jeg er besat af kriminalromaner, heste, min søn, businessbøger, bøger om personlig udvikling og af at finde de bedste rocksange at meditere til.
 • Jeg er en meget PRAKTISK, handlingsorienteret, big thinker! (Seriøst. Somme tider føles det, som om min hjerne er ved at eksplodere med alle de ideer, der flyver gennem hovedet!)
 • Jeg har ikke så meget til overs for undskyldninger og forklaringer. Når nogen siger til mig, hvorfor de ”ikke kan” følge deres hjerte, eller at de ikke tør gå med deres drømme, så er jeg der altid til at give dem et los bagen. Hvis mit liv havde et hashtag, ville det være #NoMoreExcuses 😉
 • Jeg er tilhænger af at følge Mr. Elvis Presleys råd – ”A little less conversation, a little more action.” Jeg tror, at hvis vi alle fulgte dét, så ville vi tabe bukserne i forundring over, hvad der er muligt for os at opnå i livet.
 • Jeg er direkte, og jeg vil aldrig bare fortælle dig, hvad du gerne vil høre. Det er både godt (hvis du er min kunde) og skidt (for min mand, haha).
 • Jeg kan virke som om, at jeg aldrig er tilfreds med det, jeg har, men i virkeligheden er det fordi, min store hobby er at udforske, hvor meget, der er muligt i livet for sådan en som mig.
 • Mit fokus er på strategi og implementering i praksis – ikke kun på information. (Hvis mere information var svaret, så ville vi alle være multimilliardærer med perfekte mavemuskler).
 • Jeg bliver tændt af resultater, og jeg ser muligheder OVERALT og MED ALT. En af mine superpowers er at spotte muligheder og styrker hos andre, som de ikke selv har set.
 • Jeg er hurtig til at lære og til at sætte mig ind i DIN situation, DINE behov og dine specielle superpowers.
 • Jeg underviser kun i noget, jeg har testet og ved virker, uanset om det er noget, jeg trækker på fra mine 14 år som leder i erhvervslivet, eller fra det, jeg har lært siden 2012 ved at starte, udvikle og skalere min egen succesfulde forretning.
Føler mig heldig

Jeg føler mig utrolig heldig med at kunne gøre det jeg gør.... 

(Selvom du nu ved, at held ikke har noget med det at gøre, når du kigger tilbage på min rejse!) 

Jeg bruger ikke ordet “arbejde” til at beskrive, hvad jeg lever af (det er min passion, så det føles aldrig som en byrde), men uden tvivl så er det bedste ved mit “job”, at jeg har mulighed for at leve mit liv på den måde, som jeg finder FEDT. At jeg kan tjene de penge, jeg gerne vil, imens jeg har tid til at fokusere på alt det andet, som også er vigtigt i livet… og kan være en god rollemodel for min søn.

… og det bedste af det hele? Jeg får lov til at vise andre, hvordan de kan gøre det samme...

Hvis du er nysgerrig – og du har lyst til at finde ud af, hvordan min succes opskrift kan fungere for DIG – så kontakt endelig mig eller en fra teamet, vi glæder os til at høre fra dig.

mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer