Hej! Hvordan har du det?

Mit navn er Maiken Kühl Jeg hjælper dig, med at BYGGE EN RIGTIG VIRKSOMHED, baseret på DET SÆRLIGE DU KAN HJÆLPE ALLE MED. DET DER GØR, AT DU KAN LEDE DIG SELV, DINE KUNDER, DIN FORRETNING OG MARKEDET TIL SUCCES, FORDI DU ADSKILLER DIG 100% FRA ALLE ANDRE. JEG LÆRER DIG  AT DRIVE FORRETINING MED AFSÆT I DET DER ER RIGTIGT FOR DIG, SÅ DU KAN FÅ EN FORRETNING UDEN LANGE UDMATTENDE SALGSPROCESSER, STYR PÅ DIN INDTJENING 12 MÅNEDER FREM I TIDEN OG DROPPE DEN KONSTANTE KAMP MED DEN ENE NYE METODE EFTER DEN ANDEN.

My Mission:

Det fleste tænker, at for at leve af det man brænder rigtig for, så skal man vælge hvad man vil sælge til hvem og så ellers sætte sig selv om til fx at poste konstant på sociale medier, sælge billigt for at gøre sig fortjent til at sælge dyrere, have en fancy hjemmeside, 8 funnels, 897 uddannelser, være på instagram, facebook, youtube, LinkedIn, lave masser af gratis og bruge formuer på annoncering og smarte systemer. Med andre ord... at det handler om at være rigtig god til salg og markedsføring og så må man ellers passe sig selv ind i en kasse...

Men ved du hvad? 

Screw that!

Det er sådan en outdated måde at anskue det på. En måde der gør at de fleste der drømmer om frihed aldrig opnår den. Deres forretning bliver blot et nyt hamsterhjul. Hvis du er her på denne side og læser det her, så er du sikkert også træt af dette gamle paradigme. 

Faktisk tænker jeg at...

 • du kunne tænke dig at skære din to do liste ned til det du kan nøjes med
 • du kunne tænke dig at arbejde med det du brænder rigtigt for
 • du kunne tænke dig kortere salgspocesser og i det hele taget skifte salg ud med LEDELSE af dit marked og dine (potentielle) kunder og få resultater som følgende: 
 • ´2 high-end salg på et webinar med 13 ISKOLDE potentielle kunder, der aldrig havde hørt om min nystartede kunde (uden hun skulle sælge).
 • Kunderne ringer selv og spørger efter hvad de kan købe
 • En kunde, der allerede har sin egen uddannelse skar 32 LIVE dage af uddannelsen imens hun gjorde den endnu bedre for deltagerne,  lavede strategiske ændringer i sit budskab og solgte 4 pladser (uden salgssamtale) á 50.000 kr. - på en uge efter vores V.I.P dag.
 • En kunde, der var vant til MANGE møder med potentielle kunder i erhvervslivet oplevede; "JA, det er jo indlysende, det du tilbyder giver meget mere mening end de andre der tilbyder det samme" på første møde med en potentiel erhvervskunde og solgte for 200.000 kr.
 • Salgssamtaler, hvor den potentielle kunde siger ala  ”uh jeg kan godt høre jeg er i gang med at sælge mig selv til dig. Vil du overhovedet arbejde med mig ?
 • Omsætning på 500.000 kr. år 1 med en arbejdsindsats på meget få timer om ugen. 

Hvis noget af ovenstående passer på dig, så er du på det helt rette sted! 

Jeg har hjulpet i 100vis med at få SUCCES OG samtidig have et FANTASTISK LIV uden konstante kompromisser.

Jeg har i 10 år hjulpet frihedselskere som dig – altså kvinder og mænd, der ikke længere er villige til at NØJES med et liv i hamsterhjulet i deres egen virksomhed eller i et 9-17 job — med at skabe, udvikle og skalere en forretning på min HUSK metode med afsæt i præcis det særlige du kan, så du ikke længere skal sælge eller råbe højt -  men i stedet leder dine potentielle kunder til at finde deres eget WHY til at købe ind hos dig. Min metode har gjort en KÆMPE forskel i mine kunders liv. Og set i et større perspektiv, så ved jeg, at vi ALLE vinder ved at ændre den gamle, outdated opfattelse af, hvad succes kræver. Kun ved at gøre det kan vi BÅDE reducere det voksende antal af stressnedbrud og depressioner – men vi kan også skabe meget mere vækst i samfundet, når vi trives og bidrager med det, vi er allerbedst til.

i have walked the walk

Jeg er IKKE nået hertil, hvor jeg driver en millionforretning, fordi jeg er heldig – og jeg er heller ikke kommet hertil ved at læse i en bog…

It’s safe to say, I’ve walked the walk.

I 2013 efter 21 år i en af Danmarks største virksomheder (heraf 14 i forskellige chefstillinger) og to seriøse, stressrelaterede nedbrud sagde jeg mit velbetalte job som projektchef op og skabte min egen virksomhed (og mit eget liv).

Det var ikke nogen nem beslutning (og jeg er sikker på, at mange mennesker synes, jeg var helt ”fesen af”), men jeg kunne ikke længere gå på kompromis med mit helbred og fornuft, som jeg gjorde ved at arbejde 60-80 timer om ugen uden at føle, at det gjorde en forskel. Jeg havde brug for at gøre en større forskel i verden – bruge mere af mig selv og mine talenter… ikke bare et fragment af det, jeg kan…

Mit andet stressnedbrud var vendepunktet, som fik mig til at ændre mit liv. Først da begyndte jeg at sætte spørgsmålstegn ved (samfunds)opskriften på succes – altså den, de fleste af os er opdraget til at tro, er ”den rigtige” – men som efterlod mig totalt demotiveret i hamsterhjulet og fik mig til at brænde ud.

Jeg besluttede mig for at finde en NY opskrift på succes – en, der matchede det, jeg gerne ville have ud af livet – en, der ikke krævede, at jeg skulle ofre mit helbred og min glæde for at tjene ordentlige penge, så jeg fortsat kunne opretholde den livsstil, som jeg elsker med rejser, heste, min gård osv. Efter lang tids research (og en investering på 800.000 kr.) kunne jeg endelig skabe min nye ”opskrift”, som jeg implementerede med succes i mit eget liv.

Min rejse har igennem de sidste 10 år bestået af op og nedture. Hør mere og lær min metode her

maiken skyline
The boring stuff

Rigtig mange af de businessmentorer, du finder online, har ingen erfaring fra erhvervslivet – i hvert fald helt sikkert ikke på et højt niveau.

Så selvom det, der står her ved siden af, er en smule kedeligt – og for at være helt ærlig, så synes jeg selv, at det er en smule pral, men når jeg skriver det alligevel, så er det for, at du kan se, at når jeg siger, at jeg kan noget med forretning og ledelse – så er det ikke bare varm luft.

Jeg har arbejdet i 21 år for en af Danmarks største virksomheder, heraf 14 år i konkrete leder- og chefstillinger. Jeg har erfaring fra hele værdikæden fra salg til ledelse, jura, økonomi, regnskab, forretningsudvikling, strategi og mere til. Basically, jeg var ansvarlig for some big shit and for hitting big numbers. 

Jeg har omfattende praktisk erfaring med strategi- og forretningsudvikling som projektchef og som chef. Jeg var ansvarlig for mine egne forretningsområder og strategiarbejde (og vi snakker big scale). Dette inkluderede analyser, forslag, udvikling, overvågning, implementering, korrektion og genbesøg af landespecifikke strategier, strategier for specielle afdelinger og forretningsområder.

Sideløbende med, at jeg har arbejdet med det hele i praksis, så har jeg gennemført omfattende uddannelser inden for feltet, og min teoretiske viden er derfor meget velassorteret. Blandt andet har jeg en diplomuddannelse i ledelse, og så er der selvfølgelig den endeløse række af kurser, uddannelser, workshops osv., jeg har gennemført (som den uddannelsesjunkie, jeg er), samt det tons bøger, jeg har læst gennem årene, hvilket jeg nok skal lade være med at trætte dig yderligere med.

Er det ikke nok "corporate jargon" for dig?! Lad os gå tilbage til det sjove...

Hvis vi satte os ned over et glas Prosecco sammen, så ville du hurtigt finde ud af at...

 • Jeg er besat af kriminalromaner, heste, min søn, businessbøger, bøger om personlig udvikling og af at finde de bedste rocksange at meditere til.
 • Jeg er en meget PRAKTISK, handlingsorienteret, big thinker! (Seriøst. Somme tider føles det, som om min hjerne er ved at eksplodere med alle de ideer, der flyver gennem hovedet!)
 • Jeg har ikke så meget til overs for undskyldninger og forklaringer. Når nogen siger til mig, hvorfor de ”ikke kan” følge deres hjerte, eller at de ikke tør gå med deres drømme, så er jeg der altid til at give dem et los bagen. Hvis mit liv havde et hashtag, ville det være #NoMoreExcuses 😉
 • Jeg er tilhænger af at følge Mr. Elvis Presleys råd – ”A little less conversation, a little more action.” Jeg tror, at hvis vi alle fulgte dét, så ville vi tabe bukserne i forundring over, hvad der er muligt for os at opnå i livet.
 • Jeg er direkte, og jeg vil aldrig bare fortælle dig, hvad du gerne vil høre. Det er både godt (hvis du er min kunde) og skidt (for min mand, haha).
 • Jeg kan virke som om, at jeg aldrig er tilfreds med det, jeg har, men i virkeligheden er det fordi, min store hobby er at udforske, hvor meget, der er muligt i livet for sådan en som mig.
 • Mit fokus er på strategi og implementering i praksis – ikke kun på information. (Hvis mere information var svaret, så ville vi alle være multimilliardærer med perfekte mavemuskler).
 • Jeg bliver tændt af resultater, og jeg ser muligheder OVERALT og MED ALT. En af mine superpowers er at spotte muligheder og styrker hos andre, som de ikke selv har set.
 • Jeg er hurtig til at lære og til at sætte mig ind i DIN situation, DINE behov og dine specielle superpowers.
 • Jeg underviser kun i noget, jeg har testet og ved virker, uanset om det er noget, jeg trækker på fra mine 14 år som leder i erhvervslivet, eller fra det, jeg har lært siden 2012 ved at starte, udvikle og skalere min egen succesfulde forretning.
Føler mig heldig

Jeg føler mig utrolig heldig med at kunne gøre det jeg gør.... 

(Selvom du nu ved, at held ikke har noget med det at gøre, når du kigger tilbage på min rejse!) 

Jeg bruger ikke ordet “arbejde” til at beskrive, hvad jeg lever af (det er min passion, så det føles aldrig som en byrde), men uden tvivl så er det bedste ved mit “job”, at jeg har mulighed for at leve mit liv på den måde, som jeg finder FEDT. At jeg kan tjene de penge, jeg gerne vil, imens jeg har tid til at fokusere på alt det andet, som også er vigtigt i livet… og kan være en god rollemodel for min søn.

… og det bedste af det hele? Jeg får lov til at vise andre, hvordan de kan gøre det samme...

Hvis du er nysgerrig – og du har lyst til at finde ud af, hvordan min succes opskrift kan fungere for DIG – så kontakt endelig mig eller en fra teamet, vi glæder os til at høre fra dig.

mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer