Referencer
testi_trine

Trine solgte alle pladser på sit forløb for stressramte på en weekend!

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste, hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen.

Det betød altså, at jeg ubevidst allerede havde samlet al den viden, jeg nu skulle bruge til at lave et længerevarende forløb, som virkelig kan hjælpe de stressramte – og det var fantastisk at opleve, at det hele pludselig gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder nu med en lethed og en energi, som jeg kan mærke er den fuldstændig rigtige for mig.

Jeg fortsætter med at udvikle min forretning med udgangspunkt i alle de konkrete og supereffektive metoder, jeg har lært, så jeg kan leve godt af min forretning uden at knokle. Metoder, som jeg bliver ved at vende tilbage til, hver gang jeg planlægger de næste skridt, jeg vil tage."

Trine Rønnov

Stresslæge
www.stresslæge.dk

separator01
cat

"Det er priceless at have Unstuck-forløbet med i en tid, hvor man ellers ville løbe rundt med hovedet under armen. Snuden i sporet. Du ved hvad du skal gøre. Og ja, der er måske overspringshandlinger og frygt osv., men du ved hvad du skal gøre. Det er guld værd"

Catrine Rasmussen

Cat´s Ladybosses
Ladybosses.dk

M.Boel

"Jeg boomede i krisetid og har allerede triple "proof of concept" Det er guld værd at få bygget det her fundament. Er det dyrt at deltage i forløb hos UNSTUCK? Jeg synes det er dyrt at lade være"

Malene Boel

www.Sundogglad.nu

separator01
BenteFisker (002)

"Jeg fik gnist, kunder og fandt min værdi"

Bente Fisker

Registreret alternativ behandler
Kinesiologi, zoneterapi, healing

Bente-fisker.dk

separator01
bente

"Mange tror, de skal undervise morgen, middag og aften for at leve af det. Det behøver de ikke. Det kan sagtens lade sig gøre uden at knokle og uden at gå på kompromis med en anstændig indtjening".

"Det var helt imod min natur at sælge og føle, at jeg pressede folk til et køb. Jeg kunne slet ikke have det. Men så kom Maiken med et guldkorn. En af de allerstørste ahaoplevelser på forløbet har nok været den uge, hvor jeg solgte tre pladser på min uddannelse. De tre salg svarede til to måneders løn i mit tidligere ansættelsesforhold. Det var fedt! Det fede var også, at jeg ikke gik og talte om salg eller tænkte på salg hele tiden – og jeg har hele tiden haft sådan en modstand på at sælge, fordi jeg ikke vil prakke folk noget på.

Efter forløbet ved jeg, at det ikke handler om at sælge, men nu tænker jeg på salg som en måde at hjælpe folk i mål med deres udfordringer, som de har. Det er nyt, for jeg har altid lært på andre kurser, at man bliver nød til at presse lidt på for at sælge.

Man kan nemlig godt være selvstændig og tjene penge uden at presse folk til noget.

Maiken er skarp og meget dygtig".

Bente Tromborg

Tromborg pilates-uddannelse
Tromborgpilates

separator01
Dorte

"Hvis du har lyst til at gøre det her, så gør det. Fordi du har hurtigt tjent det her hjem igen!"

"Jeg valgte et forløb med Maiken og UNSTUCK-temaet, fordi jeg gerne ville have skaleret min forretning. Jeg har faktisk været selvstændig nu i 9 år og var kommet til et punkt, hvor jeg syntes, at jeg lavede lidt her og lidt der. Jeg tog ligesom det, der var, i forhold til hvad kunderne efterspurgte, men jeg vidste, at jeg ikke var inde ved kernen, i forhold til hvor jeg skaber den største værdi for kunden. Nu er jeg specialist i stedet for generalist.

Forløbet har allerede tjent sig ind for mig! Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg havde turde håbe og drømme om, simpelthen fordi det er et hold specialister, vi hele tiden har i ryggen, og vi har det her sikkerhedsnet omkring os med en megahøj tilgængelighed og faglighed bag.

Teamet har formået at løfte mig og min business til next level, så jeg er dybt taknemmelig".

Dorte Glerup

Livets puslespil
Glerup-HR

separator01
testi_birgitte

Fra 100 kr. i timen for få år siden til 400.000 kr. på 4 måneder.

”At omsætte for 400.000 på 4 måneder gør noget virkelig godt. Men udover det, så har jeg fået en helt anden struktur og vished i min forretning, som jeg aldrig havde set mulig før. Dengang arbejdede – og solgte – jeg fra måned til måned.

Det betyder, at min investering i at lære at skabe high-end produkter bliver ved at tjene sig hjem, fordi jeg simpelthen har lært konkrete metoder, som gør, at min forretning er løftet til helt nyt niveau".

Birgitte Hansen

Økonomisk frihed
www.birgitte-hansen.dk

separator01
testi_nanna

Nanna tog sin forretning til næste niveau og tjente sin investering i forløbet ind på blot tre måneder, og hun tjener den hjem igen og igen...

"Jeg vidste godt, hvad jeg var god til, men jeg ville gerne have flere og bedre resultater. Jeg ville derfor finde en businessmentor med et mindset, der lignede mit, og som havde forståelse for, at udviklingen af min forretning skulle ske uden at gå på kompromis med alt det andet vigtige i mit liv – og mine absolut højeste prioriteter som er, at livet skal være meningsfuldt, og jeg skal have tid, ro og penge.

Jeg kunne godt mærke, at det var et stort beløb, jeg skulle investere i at få hjælp, men faktisk var jeg aldrig i tvivl om resultaterne. Tre måneder efter jeg startede op med at arbejde med Maiken, var investeringen allerede tjent hjem, og jeg har fået en strategi samt værktøjer til, hvordan jeg kan tjene investeringen hjem mange, mange flere gange”

Nanna Agerlin

Karriere med formål og mening
www.nannaagerlin.com

separator01
Pernille

“Jeg havde alle brikkerne foran mig, jeg vidste bare ikke, hvilken én jeg skulle tage fat i først“.

“Jeg har fundet ud af, hvilket liv jeg gerne vil leve fremadrettet. Jeg har skulle gennemtænke, hvor mange timer jeg gerne ville arbejde, og hvordan mit arbejdsliv skulle se ud. Jeg har også måtte gennemtænke mine egne retningslinjer for mit arbejdsliv. Det hele lå lige foran mig, så nu gør jeg det bare! Jeg så Maikens webinar og vidste, at det var det her, jeg skulle, så jeg meldte mig til Passionpreneur-forløbet"

Pernille Brygger

Stylemetoden til hjemmet

www.pernillebrygger.dk

separator01
Maria

Maria var med på mit forløb, hvor hun fik skabt sin nuværende forretning.

FØR knoklede hun 80 timer om ugen, tjente for lidt og havde overhovedet ikke tid til at have et liv ved siden af. NU laver hun det, som hun elsker, og tjener mange penge UDEN at knokle som en gal.

“Jeg har på de første 11 dage af denne måned omsat for 55.000 kr.! Jeg har nu i alt i min passionsvirksomhed omsat for 120.000 kr. Jeg er så glad og stolt – og det er takket være Maiken. Jeg har betalt min mor de penge, jeg lånte til forløbet – og er SÅ taknemmelig for, at jeg greb chancen og signede op i sin tid – best decision ever!
Jeg har tiltro til, at jeg sælger 1 eller 2 forløb mere i denne måned. Jeg har også booket en ferie til Bali og glæder mig til at komme ned og opleve det hele. Tak Maiken, jeg kunne ikke have gjort det uden dig"

Maria Skaarup 

Passion & purpose mentor

www.mariaskaarup.dk

separator01
MayaGry

“Jeg vidste bare, at vi var et match efter det gratis webinar!“

“Jeg har fået hjælp til, hvad man gør, altså step by step. Altså, hvad starter man med, og hvad kommer så som nummer 1, 2, 3 osv. Jeg er hele tiden blev holdt i hånden og har ikke følt, at jeg var på glatis. Det har gjort, at jeg kunne gå efter min drøm og ide med Maikens mentorforløb“.

I dag hjælper Maya Gry kvinder tilbage i deres krop med kærlighed.

Maya Gry 

Stop kampen med din krop

www.mayagry.dk

separator01
Krista

”Jeg kan da ikke få den følelse af, at alt er landet i min forretning, og at alle mine kompetencer er kommet i spil SÅ hurtigt”, tænkte hun.

“Det var en øjenåbner. Pludselig faldt det totalt uoverskuelige puslespil på plads. Før kunne jeg slet ikke se det, men nu er det tydeligt for mig, at jeg kan få det hele i spil og inddrage alt, hvad jeg kan, og bruge alt det, jeg selv har lært i mit eget liv. Det er vildt, at det ikke er mere kompliceret. Og jeg, som troede, at jeg først skulle i gang med at sælge og produktudvikle til oktober…. Jeg er allerede i gang med det nu. Så ja, Jeg ER meget begejstret – og normalt er jeg en person, der generelt er meget skeptisk. Jeg er jo jyde, ha ha… Jeg er forbløffet over det, jeg allerede har opnået”.

 

Krista Koldborg

Mor-Coach

www.femalepower.dk

separator01
Moesgaard

Før følte jeg mig som lønmodtager i min egen virksomhed – nu føler jeg mig ærlig talt som direktør."

Min omsætning er steget væsentligt, og jeg havde allerede tjent uddannelsen ind otte gange, da vi sluttede.

Jeg har lært at tage en god pris for mine ydelser, og jeg ved, at jeg leverer værdi for alle pengene til mine kunder.

Mit råd til andre, der overvejer Freedompreneur-uddannelsen, er: Sidder du ”nede i suppen” og føler, at du ikke kan rykke i din forretning, så er den hurtigste vej at blive spejlet af en anden.

Du skal reagere på følelsen af ikke at være glad og tilfreds og tage ansvaret for din egen glæde. Det har jeg gjort, og det har rykket mig big time.”

Marie Moesgaard

Familierådgivning 

www.mariemoesgaard.dk

separator01
Anelise

Maiken er som mentor rigtig god til at spotte det, som står mellem linjerne”.

Maiken styrer og støtter os, hun ser, hvad vi er gode til, og hun spotter de forhindringer, der står i vejen.

Jeg hadede at sælge, men det gør jeg ikke mere.

For mig har det både været både personlig udvikling og forretningsudvikling, og det har været alle penge og hvert et grå hår værd”.

Anelise Dahlstrøm

Online markedsføring

www.stepforward.dk

separator01
Voss

Det handler ikke om pengene. Investeringen er peanuts, for jeg ved, jeg tjener den ind igen mange gange. Det har jeg allerede gjort.

”Jeg havde brug for mål og retning i min virksomhed og det vigtigste for mig har været, at Maiken har hjulpet mig med at fjerne frygten og komme helt i mål.

Jeg var parat til at gøre noget andet, jeg vidste, at jeg ville få ondt i maven og græde krampegråd af frygt undervejs, men det er fuldstændig fantastisk på den anden side. LIGE nu står der flere penge på min virksomhedskonto end NOGENSINDE før – det er vildt og dejligt og fantastisk og skønt.

Mens vi var på uddannelsen, solgte jeg på en enkelt dag for 20.000 kr. og sendte et tilbud på 12.000 kr. Jeg er SÅ høj over at have været sammen med de andre deltagere på uddannelsen de sidste måneder OG over de resultater, jeg skaber ved at være en del af Maikens UNSTUCK-familie”.

Louise Voss  

Vækstrevisor 

www.louisevoss.dk

separator01
Babara

Jeg havde høje forventninger og de er blevet indfriet. Jeg har fået totalt meget value for money.

”I december 2016 anede jeg ikke, hvad jeg skulle i min forretning. Jeg var desperat. Jeg vidste, at noget måtte ske, men jeg vidste også, at jeg ikke selv kunne.

Jeg indså, at jeg havde brug for en personlig træner, der kunne sparke mig kærligt bagi og få mig til at gøre ting, som jeg egentlig ikke turde – men som var nødvendige.

Freedompreneur-uddannelsen har fuldstændig ændret min opfattelse af, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg har fået så mange redskaber og knapper, jeg kan skrue på i min forretning”.

Babara Køge Andersen  

Aldrig mere stress

www.barbarakandersen.com

separator01
Venke

Jeg har lært, at jeg ER min egen forretning. Jo mere jeg får det i spil, jo nemmere er det.

”Det er et superstramt forløb uden svinkeærinder. Du følger en benhård strategi fra start til slut. Det er overskueligt og trygt. Det har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg vil beskrive Maiken som en kombination af et stort hjerte og en slavepisker… og det er kærligt ment. Når man arbejder med Maiken, kræver det, at man gør, hvad der bliver sagt.

Det handler ikke om tid, det handler ikke om penge, det handler om personligt commitment.

Det er en investering og allerede efter tre måneder på uddannelsen havde jeg tjent den ind to gange”.

Katrine Venke

Visuel designer 

www.katrinevenke.dk

separator01
Birgtitte

Det er det mest helstøbte forløb, jeg har investeret i.

"Jeg har været voldsomt udfordret undervejs, men jeg har fået utrolig meget støtte og vejledning af både Maiken og det fantastiske netværk, jeg er blevet en del af.

Jeg har flyttet mig til næste niveau i min forretning og er kommet ud over rampen med mit high-end-produkt. Det er et fantastisk forløb, som er alle pengene værd”.

Birgitte Feldborg 

www.birgittefeldborg.dk

separator01
Camilla

”En af grundene til at jeg valgte Maiken var, at her lærer vi at sælge med hjertet og have fokus på at hjælpe så mange som muligt”.

"Det gik ret hurtigt med at få solgt et forløb. Allerede en måned efter, at jeg var begyndt på mentorforløbet, var der en, som ville have min hjælp. Jeg var slet ikke i tvivl om, at det var Maiken, der kunne hjælpe mig med at skabe min drøm. Jeg anede ikke, hvordan jeg skulle få det til at ske, men jeg kunne mærke, at Maiken og hendes team kunne hjælpe mig, og jeg er imponeret over tilgængeligheden, og at de gør alt, hvad de kan, for at jeg skal lykkes.

Alt fra udvikling af koncept, til salg og markedsføring og så det allervigtigste: at arbejde med sit eget mind-set”.

Camilla Andreassen

Bliv forelsket i dit parforhold

www.camilla-andreassen.dk

separator01
Hummel

”Det gik rigtig stærkt, at jeg fik gang i min forretning - allerede efter 4 måneder kunne jeg samle en gruppe mødre og begynde et forløb”.

"Da jeg startede i UNSTUCK-forløbet, havde jeg en forestilling og en ide om, hvad jeg ville lave, men UNSTUCK-teamet hjalp mig med at få det hele samlet, så det blev mit eget koncept! Det, at der har været et team omkring Maiken, har for mig betydet, at der har været en masse specialister for hvert enkelt område, som jeg havde brug for hjælp til. Sociale medier, tekster og salgssamtaler havde jeg brug for hjælp til, og jeg vidste hele tiden, hvor jeg skulle henvende mig”.

Mette Hummel

Mothers mind 

www.mettehummel.dk

separator01
Pernille

”UNSTUCK har vist mig, at det er okay at gå uden for kasserne og droppe kassetækningen. Jeg har fået et godt spark bagi”.

"Jeg har fået en masse ny viden, og nogle ting vidste jeg jo godt i forvejen, men nu ved jeg, hvordan jeg skal bruge det. Maiken har vist mig, hvad salg er, og hvad salg ikke er, og hvordan jeg skal håndtere salg. Jeg kan ikke sælge sand i Sahara, så vi har også arbejdet med mit mindset, fordi jeg i starten syntes, at det var synd for folk, at de skulle købe noget, som jeg havde at tilbyde.

Det er nemlig meget svært at drive en forretning, hvis man ikke sælger noget faktisk”.

Pernille Nielsen 

Din vej til et sundere liv

www.dinkrop.nu

 

separator01
Nanna Ravn

''Jeg kunne ikke få forretningen op at køre, jeg famlede i blinde og jeg kunne ikke skaffe kunder nok"

At jeg ”bare” skal være mig selv, gør hele forskellen.

"Det har været afgørende for mig, at jeg har fundet mit sweet spot og er blevet skarp på en bestemt målgruppe. Jeg har også fundet min helt egen stil i min markedsføring, hvor jeg er ægte og autentisk – jeg skal ikke prøve at ligne andre. Og så har jeg fået hjælp til at smide ”den pæne pige”, blive meget tydelig og skære igennem. Jeg har fået hjælp til at smide frygten, nu tør jeg ”bare” være mig, og det er faktisk det, der gør hele forskellen", fastslår Nanna.

Og at det virker, fik Nanna bevis for allerede få måneder inde i UNSTUCK-forløbet, hvor hun solgte sit første High-End-produkt.

"Før havde jeg meget modstand på at sælge, men jeg har fået konkret træning i salg og konkrete anvisninger, jeg kan følge. Det er en helt anden tilgang til salg, jeg har lært, og nu føler jeg det nærmest ikke som salg, men mere som en gave jeg giver", siger Nanna.

Du siger det, vi andre tænker…
Det, at Nanna ”bare” skal være sig selv i sin markedsføring, har også givet andre resultater med det samme. På kun 11 dage gik Nanna fra 0 - 100 følgere på sin spritnye Facebookside, og i dag har hun over 849.

Det eksploderede nærmest, og jeg fik beskeder fra vildtfremmede, som skrev ”Du siger det, vi andre tænker”, ”du er modig”, og ”du ramte mig”, fortæller Nanna.

Tag kun mod råd fra nogen, der har gjort det selv.

Nanna Ravn

Mor med andre ambitioner

https://www.nannaravn.dk/

separator01
4

Allerede små tre måneder inde i Passionpreneur mentorforløbet, har Tina Bjerg skrevet den første faktura på sit nye high-end-produkt.

”Det hér salg er en utrolig stor bekræftelse af, at hold k*ft, hvor giver det mening, at jeg skulle på den r*vtur – ja, undskyld mit sprog!
Jeg mærker tydeligt nu, at mit forløb, som er udviklet på baggrund af mine egne livserfaringer, matcher et behov i markedet.

Jeg KAN på baggrund af min egen r*vtur hjælpe et andet menneske med at få mere livsglæde og blive en bedre forælder – og blive hovedpersonen i sit eget liv igen. Det er mega-mega-stærkt! Denne her kunde var en af de første, jeg talte med – og jeg solgte til hende. Og jeg har en klar oplevelse af, at jeg kan gøre det igen, altså sælge”

Tina Bjerg 

Mentor for enestående mødre

separator01
1

''Jeg kunne ikke have gjort det, hvis jeg ikke havde lært, hvordan jeg laver så klart et produkt og så personligt et forretningskoncept''.

I efteråret 2017 lyttede Simone til sit instinkt, der sagde, at hun skulle være selvstændig, så hun meldte sig til mentorforløbet PASSIONPRENEUR VIP, som begyndte i november.
Allerede i januar 2018 solgte hun sit første 1:1 VIP Mentorforløb, og halvanden måned senere solgte hun det næste.

''Jeg har etableret min forretning overraskende hurtigt. Maiken er en inspirerende rollemodel for mig både som forretningskvinde og som person i forhold til mod og succestanken. Hun har selv gået den vej, som jeg gerne vil gå. Hun er der allerede – og jeg føler, at jeg er rigtig godt på vej. Jeg er så meget på min rette hylde. Jeg hjælper kvinder til en ny forståelse af succes, hvor de får fokus på det, der allerede virker skidegodt og breder det ud til alle områder i deres liv – også deres arbejdsliv.

Simone Hyldahl 

www.simonehyldahl.dk

separator01
Annette Kjær

''Det er en stor følelse at være flyttet ind i sin drøm''.

Jeg kunne så meget og havde så mange metoder, men jeg manglede hjælp til at samle det hele, så jeg kunne arbejde smartest muligt. For jeg har ikke den samme arbejdskapacitet, som før min søn blev syg. Så jeg skal passe på min energi.
Jeg nyder, at jeg har skabt et forløb, hvor jeg samler alt det unikke, jeg kan og er. Det giver mig ro i maven, at jeg ved, hvad jeg skal – at jeg har et færdigt produkt, som er et forløb.

Jeg kan se en klar vej for min forretning uden at have tusind spørgsmål. Det føles godt.

Anette driver virksomheden ”by heart”, hvor hun hjælper hårdt pressede mødre til børn og unge med en psykisk diagnose med at gå fra kamp og bekymring til ro og balance.

Anette Kjærgaard 

By heart/Anette Kjærgaard/Mentor for mødre til børn med diagnoser

separator01
Mangler du kunder eller retning?

Q&A med Unstuck

Hør UNSTUCK's kunder, fortælle om betydningen af at have været igennem processen i forløbet her:

mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer