Referencer
testi_trine

Trine solgte alle pladser på sit forløb for stressramte på en weekend!

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen.

Det betød altså, at jeg ubevidst allerede havde samlet al den viden, jeg nu skulle bruge til at lave et længerevarende forløb, som virkelig kan hjælpe de stressramte – og det var fantastisk at opleve, at det hele pludselig gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder nu med en lethed og en energi, som jeg kan mærke er den fuldstændig rigtige for mig.

Jeg fortsætter med, at udvikle min forretning med udgangspunkt i alle de konkrete og super effektive metoder jeg har lært, så jeg kan leve godt af min forretning uden at knokle. Metoder, som jeg bliver ved at vende tilbage til, hver gang jeg planlægger de næste skridt, jeg vil tage."

Trine Rønnov

Stresslæge
www.stresslæge.dk

separator01
testi_cecilie

Cecilie skabte præcis det arbejdsliv hun ønskede sig og levede af sin forretning fra dag 1.

”Jeg elsker, at jeg nu viser mine børn, at man kan gå med sin drøm. Før sagde jeg det bare til dem, men vores børn gør jo som vi gør, og ikke som vi siger. Det er en kæmpe glæde for mig at vise dem, at man kan skabe det liv, man drømmer om. 

Det, at jeg har skabt er noget, jeg fuldstændig står inde for, og har håndteret min egen frygt gør, at jeg nu har den livsstil jeg gerne vil have. Jeg har sluppet knokleriet – og tjener fedt på at være mig! Jeg skal ikke være noget som helst andet, eller sammenligne mig med andre - det er nok at være mig."

 

Cecilie Gredal

Ledelsesrådgiver, foredragsholder og idealbryder
www.ceciliegredal.dk

separator01
testi_birgitte

Fra 100 kr. i timen for få år siden til 400.000 kr. på 4 måneder.

”At omsætte for 400.000 på 4 måneder gør noget virkelig godt. Men udover det, så har jeg fået en helt anden struktur og vished i min forretning, som jeg aldrig havde set mulig før. Dengang arbejdede – og solgte – jeg fra måned til måned.

Det betyder, at min investering i at lære at skabe high-end produkter bliver ved at tjene sig hjem, fordi jeg simpelthen har lært konkrete metoder, som gør, at min forretning er løftet til helt nyt niveau.

 

 

Birgitte Hansen

Økonomisk frihed
www.birgitte-hansen.dk

separator01
testi_nanna

Nanna tog sin forretning til næste niveau og tjente sin investering i forløbet ind på blot 3 måneder og hun tjener den hjem igen og igen...

"Jeg vidste godt, hvad jeg var god til, men jeg ville gerne have flere og bedre resultater. Jeg ville derfor finde en businessmentor med et mindset, der lignede mit, og som havde forståelse for, at udviklingen af min forretning skulle ske uden, at gå på kompromis med alt det andet vigtige i mit liv – og mine absolutte højeste prioriteter som er, at livet skal være meningsfuldt, og jeg skal have tid, ro og penge. 

Jeg kunne godt mærke, at det var et stort beløb jeg skulle investere i at få hjælp, men faktisk var jeg aldrig i tvivl om resultaterne. 3 måneder efter jeg startede op med at arbejde med Maiken, var investeringen allerede tjent hjem, og jeg har fået en strategi samt værktøjer til, hvordan jeg kan tjene investeringen hjem mange, mange flere gange”

 

Nanna Agerlin

Karriere med formål og mening
www.nannaagerlin.com

separator01
testi_nina

Et mentorforløb blev springbræt for Nina’s succes som selvstændig.

“Jeg startede på Maikens mentorforløb i december 2014, stoppede på mit arbejde ved udgangen af februar 2015 for, at leve af at sælge smykker. Jeg nåede min budgetterede omsætning allerede i april måned 2015. Der er ingen tvivl om at mit mentorforløb hos Maiken virkelig har været springbræt for min succes - det har betydet alverden til forskel for mig"

 

Nina Nygaard

www.nygaardsmykker.dk

mkfooterlogo02

Disclaimer:

Succes er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt. Der er ingen garantier - kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller aldrig de resultater du drømmer om. Hvis du leder efter et quick fix ala ”get rich fast” eller ”get passive income fast” så find en anden til, at hjælpe dig.