Kunde resultater

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Jeg fik først hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen. Efterfølgende fik jeg hjælp til at vækste og skalere min forretning, som i dag er bundsolid med ansatte og hjælper i hundredevis af stressramte årligt med aldrig mere at gå ned med stress igen.

Trine Rønnov

Stresslæge
www.stresslæge.dk

”Du er jo genial, at du kan sætte det her ind i en ramme på så kort tid - det er for vildt" sagde Dorte efter hendes V.I.P dag. Hun fik ændret strukturen til løbende optag på hendes uddannelse,så kunder kan starte når som helst - og skar 32 LIVE dage væk. Efterfølgende gik hun hjem solgte 4 pladser på hendes "nye" uddannelse á  50.000 kr. på en uge"

Dorte R.

Jeg er nystartet. Efter at have fået styr på min unikke model, kommunikationsmodel og ledelsesgrundlag afholdte jeg mit 2 foredrag for 13 iskolde leads. Jeg fik 2 high-end kunder ud af det.

"annonym"

"Jeg boomede i krisetid og har allerede triple "proof of concept" Det er guld værd at få bygget det her fundament. Er det dyrt at deltage i forløb hos UNSTUCK? Jeg synes det er dyrt at lade være"

Malene Boel

www.Sundogglad.nu

"Mange tror, de skal undervise morgen, middag og aften for at leve af det. Det behøver de ikke. Det kan sagtens lade sig gøre uden at knokle og uden at gå på kompromis med en anstændig indtjening".

"Det var helt imod min natur at sælge og føle, at jeg pressede folk til et køb. Jeg kunne slet ikke have det. Men så kom Maiken med et guldkorn. En af de allerstørste ahaoplevelser på forløbet har nok været den uge, hvor jeg solgte tre pladser på min uddannelse. De tre salg svarede til to måneders løn i mit tidligere ansættelsesforhold. Det var fedt! Det fede var også, at jeg ikke gik og talte om salg eller tænkte på salg hele tiden – og jeg har hele tiden haft sådan en modstand på at sælge, fordi jeg ikke vil prakke folk noget på.

Efter forløbet ved jeg, at det ikke handler om at sælge, men nu tænker jeg på salg som en måde at hjælpe folk i mål med deres udfordringer, som de har. Det er nyt, for jeg har altid lært på andre kurser, at man bliver nød til at presse lidt på for at sælge.

Man kan nemlig godt være selvstændig og tjene penge uden at presse folk til noget.

Maiken er skarp og meget dygtig".

Bente Tromborg

Tromborg pilates-uddannelse
Tromborgpilates

"Hvis du har lyst til at gøre det her, så gør det. Fordi du har hurtigt tjent det her hjem igen!"

"Jeg valgte et forløb med Maiken og UNSTUCK-temaet, fordi jeg gerne ville have skaleret min forretning. Jeg har faktisk været selvstændig nu i 9 år og var kommet til et punkt, hvor jeg syntes, at jeg lavede lidt her og lidt der. Jeg tog ligesom det, der var, i forhold til hvad kunderne efterspurgte, men jeg vidste, at jeg ikke var inde ved kernen, i forhold til hvor jeg skaber den største værdi for kunden. Nu er jeg specialist i stedet for generalist.

Forløbet har allerede tjent sig ind for mig! Jeg har fået meget mere ud af forløbet, end jeg havde turde håbe og drømme om, simpelthen fordi det er et hold specialister, vi hele tiden har i ryggen, og vi har det her sikkerhedsnet omkring os med en megahøj tilgængelighed og faglighed bag.

Teamet har formået at løfte mig og min business til next level, så jeg er dybt taknemmelig".

Dorte Glerup

Livets puslespil
Glerup-HR

Fra 100 kr. i timen for få år siden til 400.000 kr. på 4 måneder.

”At omsætte for 400.000 på 4 måneder gør noget virkelig godt. Men udover det, så har jeg fået en helt anden struktur og vished i min forretning, som jeg aldrig havde set mulig før. Dengang arbejdede – og solgte – jeg fra måned til måned.

Det betyder, at min investering i at lære at skabe high-end produkter bliver ved at tjene sig hjem, fordi jeg simpelthen har lært konkrete metoder, som gør, at min forretning er løftet til helt nyt niveau".

Birgitte Hansen

Økonomisk frihed
www.birgitte-hansen.dk

separator01
separator01

“Jeg havde alle brikkerne foran mig, jeg vidste bare ikke, hvilken én jeg skulle tage fat i først“.

“Jeg har fundet ud af, hvilket liv jeg gerne vil leve fremadrettet. Jeg har skulle gennemtænke, hvor mange timer jeg gerne ville arbejde, og hvordan mit arbejdsliv skulle se ud. Jeg har også måtte gennemtænke mine egne retningslinjer for mit arbejdsliv. Det hele lå lige foran mig, så nu gør jeg det bare! Jeg så Maikens webinar og vidste, at det var det her, jeg skulle, så jeg meldte mig til Passionpreneur-forløbet"

Pernille Brygger

Stylemetoden til hjemmet

www.pernillebrygger.dk

”Jeg kan da ikke få den følelse af, at alt er landet i min forretning, og at alle mine kompetencer er kommet i spil SÅ hurtigt”, tænkte hun.

“Det var en øjenåbner. Pludselig faldt det totalt uoverskuelige puslespil på plads. Før kunne jeg slet ikke se det, men nu er det tydeligt for mig, at jeg kan få det hele i spil og inddrage alt, hvad jeg kan, og bruge alt det, jeg selv har lært i mit eget liv. Det er vildt, at det ikke er mere kompliceret. Og jeg, som troede, at jeg først skulle i gang med at sælge og produktudvikle til oktober…. Jeg er allerede i gang med det nu. Så ja, Jeg ER meget begejstret – og normalt er jeg en person, der generelt er meget skeptisk. Jeg er jo jyde, ha ha… Jeg er forbløffet over det, jeg allerede har opnået”.

 

Krista Koldborg

Mor-Coach

www.femalepower.dk

Maiken er som mentor rigtig god til at spotte det, som står mellem linjerne”.

Maiken styrer og støtter os, hun ser, hvad vi er gode til, og hun spotter de forhindringer, der står i vejen.

Jeg hadede at sælge, men det gør jeg ikke mere.

For mig har det både været både personlig udvikling og forretningsudvikling, og det har været alle penge og hvert et grå hår værd”.

Anelise Dahlstrøm

Online markedsføring

www.stepforward.dk

separator01

Det handler ikke om pengene. Investeringen er peanuts, for jeg ved, jeg tjener den ind igen mange gange. Det har jeg allerede gjort.

”Jeg havde brug for mål og retning i min virksomhed og det vigtigste for mig har været, at Maiken har hjulpet mig med at fjerne frygten og komme helt i mål.

Jeg var parat til at gøre noget andet, jeg vidste, at jeg ville få ondt i maven og græde krampegråd af frygt undervejs, men det er fuldstændig fantastisk på den anden side. LIGE nu står der flere penge på min virksomhedskonto end NOGENSINDE før – det er vildt og dejligt og fantastisk og skønt.

Mens vi var på uddannelsen, solgte jeg på en enkelt dag for 20.000 kr. og sendte et tilbud på 12.000 kr. Jeg er SÅ høj over at have været sammen med de andre deltagere på uddannelsen de sidste måneder OG over de resultater, jeg skaber ved at være en del af Maikens UNSTUCK-familie”.

Louise Voss  

Vækstrevisor 

www.louisevoss.dk

Jeg havde høje forventninger og de er blevet indfriet. Jeg har fået totalt meget value for money.

”I december 2016 anede jeg ikke, hvad jeg skulle i min forretning. Jeg var desperat. Jeg vidste, at noget måtte ske, men jeg vidste også, at jeg ikke selv kunne.

Jeg indså, at jeg havde brug for en personlig træner, der kunne sparke mig kærligt bagi og få mig til at gøre ting, som jeg egentlig ikke turde – men som var nødvendige.

Freedompreneur-uddannelsen har fuldstændig ændret min opfattelse af, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg har fået så mange redskaber og knapper, jeg kan skrue på i min forretning”.

Babara Køge Andersen  

Aldrig mere stress

www.barbarakandersen.com

separator01

Jeg har lært, at jeg ER min egen forretning. Jo mere jeg får det i spil, jo nemmere er det.

”Det er et superstramt forløb uden svinkeærinder. Du følger en benhård strategi fra start til slut. Det er overskueligt og trygt. Det har gjort en kæmpe forskel for mig.

Jeg vil beskrive Maiken som en kombination af et stort hjerte og en slavepisker… og det er kærligt ment. Når man arbejder med Maiken, kræver det, at man gør, hvad der bliver sagt.

Det handler ikke om tid, det handler ikke om penge, det handler om personligt commitment.

Det er en investering og allerede efter tre måneder på uddannelsen havde jeg tjent den ind to gange”.

Katrine Venke

Visuel designer 

www.katrinevenke.dk

Det er det mest helstøbte forløb, jeg har investeret i.

"Jeg har været voldsomt udfordret undervejs, men jeg har fået utrolig meget støtte og vejledning af både Maiken og det fantastiske netværk, jeg er blevet en del af.

Jeg har flyttet mig til næste niveau i min forretning og er kommet ud over rampen med mit high-end-produkt. Det er et fantastisk forløb, som er alle pengene værd”.

Birgitte Feldborg 

www.birgittefeldborg.dk

separator01

”Det gik rigtig stærkt, at jeg fik gang i min forretning - allerede efter 4 måneder kunne jeg samle en gruppe mødre og begynde et forløb”.

"Da jeg startede i UNSTUCK-forløbet, havde jeg en forestilling og en ide om, hvad jeg ville lave, men UNSTUCK-teamet hjalp mig med at få det hele samlet, så det blev mit eget koncept! Det, at der har været et team omkring Maiken, har for mig betydet, at der har været en masse specialister for hvert enkelt område, som jeg havde brug for hjælp til. Sociale medier, tekster og salgssamtaler havde jeg brug for hjælp til, og jeg vidste hele tiden, hvor jeg skulle henvende mig”.

Mette Hummel

Mothers mind 

www.mettehummel.dk

separator01

Allerede små tre måneder inde i forløbet, har Tina Bjerg skrevet den første faktura på sit nye high-end-produkt.

”Det hér salg er en utrolig stor bekræftelse af, at hold k*ft, hvor giver det mening, at jeg skulle på den r*vtur – ja, undskyld mit sprog!
Jeg mærker tydeligt nu, at mit forløb, som er udviklet på baggrund af mine egne livserfaringer, matcher et behov i markedet.

Jeg KAN på baggrund af min egen r*vtur hjælpe et andet menneske med at få mere livsglæde og blive en bedre forælder – og blive hovedpersonen i sit eget liv igen. Det er mega-mega-stærkt! Denne her kunde var en af de første, jeg talte med – og jeg solgte til hende. Og jeg har en klar oplevelse af, at jeg kan gøre det igen, altså sælge”

Tina Bjerg 

Mentor for enestående mødre

separator01

''Jeg kunne ikke have gjort det, hvis jeg ikke havde lært, hvordan jeg laver så klart et produkt og så personligt et forretningskoncept''.

I efteråret 2017 lyttede Simone til sit instinkt, der sagde, at hun skulle være selvstændig, så hun meldte sig til mentorforløbet PASSIONPRENEUR VIP, som begyndte i november.
Allerede i januar 2018 solgte hun sit første 1:1 VIP Mentorforløb, og halvanden måned senere solgte hun det næste.

''Jeg har etableret min forretning overraskende hurtigt. Maiken er en inspirerende rollemodel for mig både som forretningskvinde og som person i forhold til mod og succestanken. Hun har selv gået den vej, som jeg gerne vil gå. Hun er der allerede – og jeg føler, at jeg er rigtig godt på vej. Jeg er så meget på min rette hylde. Jeg hjælper kvinder til en ny forståelse af succes, hvor de får fokus på det, der allerede virker skidegodt og breder det ud til alle områder i deres liv – også deres arbejdsliv.

Simone Hyldahl 

www.simonehyldahl.dk

separator01

''Det er en stor følelse at være flyttet ind i sin drøm''.

Jeg kunne så meget og havde så mange metoder, men jeg manglede hjælp til at samle det hele, så jeg kunne arbejde smartest muligt. For jeg har ikke den samme arbejdskapacitet, som før min søn blev syg. Så jeg skal passe på min energi.
Jeg nyder, at jeg har skabt et forløb, hvor jeg samler alt det unikke, jeg kan og er. Det giver mig ro i maven, at jeg ved, hvad jeg skal – at jeg har et færdigt produkt, som er et forløb.

Jeg kan se en klar vej for min forretning uden at have tusind spørgsmål. Det føles godt.

Anette driver virksomheden ”by heart”, hvor hun hjælper hårdt pressede mødre til børn og unge med en psykisk diagnose med at gå fra kamp og bekymring til ro og balance.

Anette Kjærgaard 

By heart/Anette Kjærgaard/Mentor for mødre til børn med diagnoser

separator01
Mangler du kunder eller retning?
mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer