Lider du af Business FOMO?

Et af de insider tips jeg for nyligt har delt i min gratis lukkede facebook gruppe High end business & life – os der ikke vil nøjes (du er velkommen) handler om FOMO.

Det fik så meget opmærksomhed, at jeg har lyst til, at dele det her.

So here it goes:

FOMO (fear of missing out) kan meget nemt være en af de største forhindringer for dig, når det kommer til, at tage din forretning til næste niveau, så du bliver chef fremfor medarbejder i din egen virksomhed, får et frit arbejdsliv og slipper for måned til måned bekymringen omkring din økonomi.

Hvis du virkelig vil vækste din forretning (tjene ordentlige penge) OG have FRIHED så skal du lære, at sige NEJ til de muligheder/flygtige ideer, der opstår på daglig basis (som umiddelbart synes fede og spændende).

Du skal lære, at sidde på dine hænder og ikke række hånden op i begejstring, men istedet lave og følge en overordnet High-end strategi, der er skræddersyet til dig og som har potentiale til, at tage dig og din virksomhed derhen, hvor du gerne vil være og give dig din FRIHED.

Hvis du hele tiden laver smutveje fordi du er bange for, at gå glip af noget ja..så kommer du aldrig ud af flækken.

Så….

Hvordan spiller FOMO ind i din forretning og dit liv lige nu?  

Prøv lige at spekulere over det?

Er du sådan en, der bruger timevis på uproduktive ting, på at vende og dreje muligheder og overveje, hvad du skal sige ja og nej til ? Noget der i virkeligheden får dig til, at sidde fast ? (Svar bare højt og vær bare ærlig, der er ingen, der kan høre dig).

Kan du se, at du faktisk går glip af noget fordi du ikke skærper dit fokus ?

Du går glip af FREMDRIFT!

Når jeg taler om, at skærpe dit fokus så mener jeg IKKE, at du skal PUTTES i en kasse eller dine kunder skal PUTTES i en kasse men, at du skal skabe din egen kasse, dit eget High-end koncept baseret på hele dig og alt hvad du brænder for, som du så kan udvide, justere og bygge ovenpå efterhånden som du og din forretning udvikler sig endnu mere. Det er jo det, der er festen ved det hele:-)

Sidder du lige nu og overvejer at investere i min hjælp, men holder dig selv tilbage fordi du har investeret i uddannelser og forløb alene på grund af FOMO og ikke vil gøre det mere ? så læs videre…

FOMO er en af de ting jeg med det samme lærer dig, at SLUKKE for, så den aldrig mere kan komme til, at køre dig rundt i manegen og du dermed sikrer din fremdrift.

 

De bedste hilsner og ønsker for din succes

Maiken Kühl
UNSTUCK
Forretningsudvikler, mentor og underviser i forretningsudvikling for ambitiøse frihedselskende selvstændige. (edit)