Begår Du Også Denne Fejl?

(Og hvad du skal gøre i stedet)

Er du en af de mange, der visualiserer og arbejder med dit mindset? Sætter mål og tænker, at lige om lidt så får du det “fede” frie liv som selvstændig, hvor du slipper knokleriet, frygten og alt det andet ubehagelige …altså når bare lige…?

Visualisering og at arbejde med sit mindset er godt. Det er vigtigt. Det er det første skridt, hvis du gerne vil forandre dit liv til det ”fede” liv som selvstændig.

Men… undskyld… det kan enhver idiot sgu da gøre, men det virker jo ikke – ihvertfald ikke alene!

Det understøtter processen og det kan ikke udelades – men det gør det jo ikke alene.

At få det frie liv, hvor du slipper knokleriet og alt det andet ubehagelige, der får dit hjerte til at gøre ondt af frygt kræver mere end bare visualisering.

Det kræver også, at du forbliver tro mod din intention om et andet liv alle døgnets øvrige 23 timer.

Ser du, det nytter ikke en hujende fis, at visualisere og arbejde med dit mindset i en time hver dag og så bruge resten af dagens vågne timer på, at gøre noget, der slet ikke bringer dig nærmere det du drømmer om.

 

Så hvordan ser det ud for dig. Hvad er din PLAN for, at få det frie liv som selvstændig og slippe knokleriet, hvad har du tænkt dig at GØRE ved det? Hvad er din PLAN?

 

Og endnu vigtigere, hvem skal du være for, at det kan blive til virkelighed ?

Hvad skal du gøre når frygten holder dig vågen om natten og stopper dig fra, at gøre det næste som kan garantere din succes ?

Jeg kender helt ærligt ikke nogen, der har kunnet slippe knokleriet og alle de ubehagelige ting, der følger med, alene –  uanset hvor talentfulde de er (mig selv inklusiv).

Det er afgørende:

 

1. At du har en gennemtestet strategi, du VED virker hurtigt – og at den er TILPASSET dig.

2. At du får hjælp af en kompetent mentor, der selv har gået vejen. En der kan se dit unikke potentiale, en der kan skubbe dig, holde rumpen oppe på dig, når det bliver svært, blive ved med, at heppe på dig og hjælpe dig med, at tro på dig selv hele vejen mod målet.

 

Du finder ikke en bog, et gratis foredrag eller et online kursus, der kan bringe dig derhen, hvor du gerne vil.

Lad være med, at spilde mere tid!!! Du spilder dit liv!!! Find pengene, så du kan INVESTERE og få noget hjælp.

Book en kompetent mentor. En der har de resultater du drømmer om at få, en der har SYNLIGE resultater fra sit arbejde med hans/hendes kunder, en hvor du kan se, at kunderne får RETURN ON INVESTMENT, en der kan hjælpe dig når frygten sætter ind, en der faciliterer grupper, så du har nogle rejsekammerater, en der tilbyder support på alt fra strategi, markedsføring, tekster OG mindset og få så r*ven i gear!

Det behøver selvfølgelig ikke være mig. Ikke alle vil jo have den bedste og det er helt OK. Men GØR noget!!!!

Hvis du seriøst overvejer, at få min hjælp, så book en uforpligtende afklarende snak med mig over en kop virtuel kaffe via linket HER

 

De bedste ønsker for din succes

Maiken Kühl
Forretningsudvikler, mentor og underviser i forretningsudvikling for frihedselskende selvstændige.