Jeg må lukke

Jeg må lukke min forretning – jeg har f#cked up….

I torsdags da jeg så og sige f#ckede mit webinar op med en defekt mikrofon var det præcis sådan jeg tænkte. Det var min største frygt, der blev til virkelighed – jeg spildte andre menneskers tid! Jeg HADER at spilde andre menneskers tid og er altid top forberedt på, at give alt hvad jeg har.

Jeg var totalt opsat på virkelig, “at levere varen”, havde været oppe siden kl. 05.00 for, at være top klar. Jeg glemte bare lige, at tjekke lyden. 10 min. inde i mit foredrag, opdagede jeg, at ingen havde hørt et ord af hvad jeg sagde. Måske kender du den der følelse af, at din krop nærmest fryser og det løber dig koldt ned ad ryggen ? Den følelse indtraf sig i løbet af et splitsekund!  – min mikrofon var i stykker (i et split sekund troede jeg – at jeg havde glemt, at sætte stikket i = SJUSK og det løb mig KOLDT ned ad ryggen).

“YOU GOTTA BE FRIGGIN´ KIDDING ME”

HVORFOR SKER DET HER!!!?

Jeg gik i overlevelsesmode og fokuserede på løsningen.

Hele 77 af de omkring 162 mennesker, der var mødt op live, havde tålmodighed nok til, at hænge på mens jeg fik styr på teknikken – det endte med, at jeg måtte genstarte webinaret. Forinden var jeg nødt til, at sende en mail ud (finde mailadresser i mit webinarsystem og kopiere dem over i mit mailsystem og skrive en mail) for, at kunne få de mennesker i tale, der var mødt op live. Jeg genstartede og nu kunne de høre mig.

Jeg gik i gang, for så til min rædsel, at finde ud af, at mine slides ikke skiftede, når jeg trykkede på knappen. Imens jeg talte videre, så rodede jeg lige lidt med det. Det lykkedes at få teknikken til at spille. Det lykkedes at få min puls ned på et normalt leje efter ca. 15 min.. Jeg gennemførte. Jeg sluttede webinaret og så derefter en meget negativ kommentar i chat boksen, fra en der syntes, at mit webinar havde været utrolig dårligt indholdsmæssigt og det rene spild af tid.

Bagefter kunne jeg konkludere at optagelsen af det fulde foredrag, der starter med min undskyldning nu var sendt ud de knap 500, der var tilmeldt foredraget. Her tænkte jeg: “så nu kan du ligeså godt lukke din forretning, du har spildt folks tid, du fejlede, det var helt off, du hakkede, stammede og alt muligt andet” ! Jeg satte mig ind i sofaen og var bare TOM indvendig. Herefter talte jeg i telefon med en veninde, der sagde til mig – der er jo ingen, der ved om det her er godt eller skidt. Det kunne jeg ikke helt høre på dette tidspunkt. Jeg var ret overbevist om, at det var skidt, at jeg havde skadet min forretning og dermed muligheden for at hjælpe en helt masse mennesker!

15 min. senere tjekkede jeg min mail.

Det VÆLTEDE ind med positive tilbagemeldinger!

Jeg satte mig ind i sofaen og så begyndte jeg, at græde af lettelse. Det var ligesom om der var noget energi, der lettede fra min krop, at jeg blev 10 kg. lettere.

Jeg tror på, at der er en mening med alt det, der sker i livet. At vi ubevidst f#cker op fordi der er noget vi skal lære ift., at få endnu mere succes i livet.

Jeg har sat alle sejl ind på, at gøre en forskel for andre mennesker og jeg vil gerne hjælpe på en endnu større scala! Det jeg manglede, at lære for, at jeg kan komme endnu længere er, at perfektionisten som er INDGROET i mig gennem et helt livs træning, nu gerne må gå på nedsat tid. Hun behøver ikke længere styre mig for, at jeg kan få succes – tværtimod.

Jeg VIDSTE det godt, men jeg WALKEDE ikke min talk! Jeg har gennem lang tid prædiket, at man skal være sig selv og at det er vejen til endnu mere succes. Det har jeg været langt hen ad vejen, men turde ikke slippe mig selv helt fri. Jeg forstod det med mit hoved, at jeg skulle slippe mig selv endnu mere FRI, men ikke med min krop. Det var viden ikke visdom.

Jeg ER en person, der af og til skvatter i ledningen, gør fjollede ting og er en smule kikset, men det betyder IKKE, at jeg ikke i den grad er seriøs, resultat orienteret og dygtig. Jeg skal heller ikke bare blive sløse Magda, men jeg må gerne f#cke op af og til, der er ikke noget galt med mig af den grund. Det er menneskeligt at fejle og det er faktisk helt perfekt – men selvfølgelig husker jeg lige fremover, at tjekke, at teknikken spiller, når jeg har trykket på startknappen. Hvis vi aldrig fejler, så lærer vi heller ikke noget nyt!

Du må også gerne f#cke op af og til!

Har du også en indre veltrænet perfektionist – eller måske en pleaser eller en? du med fordel kunne slippe fri?

Hvad er din allerstørste frygt – eller hvad er dit allerstørste kiks ifbm. dit arbejdsliv? DEL meget gerne herunder 🙂

 

Tak fordi du læste med her!

Hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette indlæg, så del meget gerne på facebook og linkedin. Hvis du har lyst til at få mere inspiration til vækst og succes i (arbejds)livet, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev på www.unstuck.dk

 

De bedste hilsner
Maiken