Jeg lukker ned…

Jeg går på FERIE! Det kan jeg nemlig godt selvom jeg er selvstændig…. (og alligevel tjene masser af penge …..).

Jeg kunne også holde rigtig ferie da jeg var ansat og havde lært, at slippe frygten for, hvad der kunne ske imens…..

For mig er ferie lig med tid til, at tanke fuldstændig op i energi, være sammen med mine kære og slippe to do listerne. Det er en PAUSE og for mig handler det om, at gøre lige præcis hvad jeg har LYST til!

Jeg kan sagtens få LYST til, at gøre et eller andet impulsivt arbejdsrelateret. Gode ideer kommer ofte når jeg slipper det hele, men jeg sidder aldrig og nørkler med noget, der dræner mig for energi bare fordi jeg har tid.

Forleden havde jeg en session med en af mine selvstændige kunder, som fortalte mig, at hun ville bruge sin sommerferie på noget nyt i hendes forretning som langt fra var i hendes genizone. Min kunde blev i sin tid selvstændig fordi hun gerne vil have FRIHED og et meningsfuldt arbejdsliv, hvor hun gør en forskel for andre mennesker – og hun er pænt god til sit arbejde. Hun har virkelig skabt vilde resultater over de sidste mange måneder. Hun trængte nu i den grad virkelig til en pause.

Efterhånden som samtalen udviklede sig og vi dykkede dybere og dybere ned i HVORFOR hun mente, at hun skulle arbejde i sin ferie istedet for, at holde fri med sine børn og sin mand, som hun havde lyst til  – stod det klart for hende, at hun under dække af sin passion for sin forretning, havde fat i fætter frygt, som fortalte hende en (LØGN)historie om, at hvis hun holdt ferie og fulgte lysten, så ville hun gå glip af kunder og hendes succes ville være ovre.

Problemet med at tro på den historie og lade den styre hende var, at den bringe hende dybt ude af integritet ift. hendes personlige værdier, det liv hun gerne selv vil leve og ikke mindst hendes mission, som indebærer, at hun blandt andet er rollemodel for sine kunder. Det kan godt være, at hun på den korte bane ville få flere kunder ved, at arbejde i sommerferien, men på den lange bane kommer frygt strategien simpelthen til kort! Det er den DIREKTE VEJ TIL AT BRÆNDE UD!

Sagen er…. Der er jo ingen, der hyrer en udbrændt coach og de færreste  har lyst til, at hyre en coach, der ikke walker sin talk.

Du skaber bedre resultater for dine kunder, og får flere af dem, når du walker din talk og du har overskud! 

 

Så…. Min kunde droppede “projektet” og “arbejder” ikke i sin ferie medmindre det er noget hun bliver impulsivt inspireret til og har LYST til.

Der findes andre veje end frygten.

En god tommelfinger regel så du sikrer, at du bruger din ferie bliver din PAUSE så du får ladet ordentligt op er, at spørge dig selv;

Hvad VIL jeg inderst inde ?

HVORFOR tænker jeg, at jeg skal gøre det her ?

Er det fordi jeg har LYST eller er det fordi jeg har tid og bør og skal (FRYGT) ?

Hvis det er LYST så gør det – hvis ikke så lad være!

 

Til slut så husk, at der er kunder nok til ALLE!

Succes i dit arbejdsliv handler ikke kun om strategi.

Det handler mindst lige så meget om hvem DU er villig til, at være !

Jo mere du er  villig til at være DIG og træde ind i din unikke mission  og med de unikke talenter som præcis DU har – jo flere kunder vil du tiltrække!

 

Rigtig god sommerferie! Jeg er tilbage igen til august. Jeg håber på masser af ture til stranden med og uden hest 🙂

Hvis du kender nogen, der kunne have glæde af dette indlæg, så del meget gerne på facebook og linkedin.

Hvis du har lyst til at få mere inspiration til vækst og succes i (arbejds)livet, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev på www.unstuck.dk – eller like min facebook side klik HER

 

Tak fordi du læste med her!

 

De bedste ønsker for din succes

 

Maiken