Jeg elsker stress!

Stress er den største gave jeg har fået i mit liv – men den kunne have været undgået. Jeg kunne have undgået at spilde år af mit liv på det, hvis jeg bare havde haft modet og styrken til at kigge på mine løgnhistorier og tage mig selv seriøst!

I mange år gik jeg (som de fleste andre mennesker) og fortalte mig selv, at livet skulle være hårdt, sådan var det jo bare! At

18

hårdt arbejde og kæmpemæssige personlige kompromisser det var prisen jeg måtte betale for, at kunne holde weekend, tage på ferie, bo hvor jeg ønskede mig osv. – jeg var jo nød til at tjene nok penge! Jeg blev meget hurtigt leder og chef. Efter at have levet mange år på denne måde brændte jeg ud (som tonsvis af andre mennesker gør hver eneste dag!)

Jeg brugte penge som “syndebuk” for, at jeg ikke kunne leve min drøm og det var fikst for så havde jeg jo en undskyldning for, at TILLADE mig selv, at have så travlt at jeg ikke tillod mig selv at tage ansvar for mit liv og styre det i den retning jeg havde lyst til.

Jeg brugte også min chef og min arbejdsplads som “syndebuk”. Men hverken chefen eller arbejdspladsen kunne have forhindret en OVERANSVARLIG person som mig i, at gå ned med stress. INGEN TVANG mig til at være der, ingen TVANG mig til at lege MARTYR selvom det føltes sådan!

Ansvaret var alene mit! Nøglen lå i tage ansvar for mit liv. Der var INGEN der kunne gøre dette for mig! Det var IKKE synd for mig!

Jeg måtte træffe nogle aktive valg omkring den LIVSSTIL jeg ønskede mig, og hele den overbevisning at “arbejde skal være hårdt for at du kan tjene nok penge”.

Jeg startede med at gøre det i et chef job og sidenhen traf jeg et valg om at blive selvstændig. Begge gange med en enorm FRIHEDS følelse og RO til følge.

I dag, hvor jeg er selvstændig har jeg designet mit job ud fra en livsstil hvor jeg arbejder ca. 25 timer og tjener mange penge. Jeg LEVER MIT LIV NU OG HER – eksempelvis tager jeg på længere ferier og gør det jeg har lyst til NU – i stedet for at vente til jeg har udtjent min arbejdsværnepligt og går på pension.

Om din karriere vej er som selvstændig eller ansat gør ingen forskel. Midlet til at stoppe hamsterhjulet og undgå at brænde ud er det samme. Du skal tage dig selv og hvad DU vil seriøst og ikke lade dig lamme af frygten. Hvem siger du ikke kan tjene endnu flere penge ved at gøre noget andet end du gør nu ?

Jeg VED det kan lade sig gøre og jeg vil håbe for dig, at du gør noget ved det, hvis du føler du er ved at brænde ud og ikke ender i statistikken eller går glip af det væsentlige i livet!

Om ikke andet så for dine børns skyld. Det du gør det lærer du nemlig videre til dem. Det ved jeg for sådan var det for mig og sådan er det for alle mine kunder.

Hvad kan du gøre i dag ?

Hvis du kender nogen der kunne have glæde af dette indlæg, så del meget gerne på facebook og linkedin. Hvis du har lyst til at få mere inspiration til vækst og succes i (arbejds)livet, så kan du melde dig til mit nyhedsbrev på www.unstuck.dk

Tak fordi du læste med her!

 

De bedste ønsker for din succes

 

Maiken