Igang igen HOT eller NOT?

I går aftes fik jeg en SMS med teksten; “Hold da op hvor jeg ikke gider på arbejde i morgen”.

Mit svar på den var “Det gider jeg til gengæld :-)! Kig dig i spejlet, der ser du den eneste person, der kan ændre på dit (arbejds)liv, startende med at ændre din indstilling til dit job så du bliver positiv og derfra kan se muligheder fremfor begrænsninger.  DU er den eneste, der står i vejen for det (arbejds)liv du ønsker dig, selvom det synes ikke sådan. Jeg taler af erfaring – og ved DU KAN lykkedes med det, hvis du VIL det nok, men det er IKKE nødvendigvis nemt!

Det er i meget få tilfælde løsningen, at flygte fra dit job eller din nuværende stilling. Problemerne alias begrænsningerne følger med. Har du eksempelvis svært ved at sige NEJ i dit nuværende job, så får du det også i det næste.

Frem for flugt vil jeg anbefale, at du (gen)lærer dig selv, at se mulighederne ved, at du åbner op for det positive og åbne sind du er født med. Herfra finder du nemt ind til det du brænder så meget for, at din klarhed/din drøm bliver så stærk, at du ikke kan lade være med at handle på den. Når du finder det du brænder for kan det være, at det slet ikke er nødvendigt at skifte job,  eller også kan du ikke lade være – sådan var det for mig.

Det sker ikke fra den ene til den anden dag. Det kræver, at du genererer de nødvendige kompetencer i tilpas mængde såsom eksempelvis MOD, TÅLMODIGHED MED DIG SELV, og ikke mindst HANDLEKRAFT. Det gælder uanset om du drømmer om at få et andet job eller blive selvstændig.

Når du sår salat i haven kan du heller ikke høste fra den ene til den anden dag. Du skal først så et frø, herefter skal det vandes og have tid til at gro før salaten er klar til at høste, men en ting er sikkert, hvis du passer salaten og giver den næring, så bliver den klar til at høste. Det samme er det med det (arbejds)liv du drømmer om!

Hvad kan du lide ved dit job?

Hvad er det positive ved at du har dit job ?

Hvilke drømme har du ?