Hader du kritik?

Kritik er i bund og grund bare et udtryk for, at et andet menneske ser verden – eller det du laver -fra et andet sted end du gør.
Du kan selvfølgelig undgå den hvis du er villig til, at lukke totalt ned for dig selv resten af livet – men er det fedt ?
Hvis du er en ildsjæl, der brænder for, at gøre en forskel og skabe et meningsfuldt, frit og “nemt”(arbejds)liv, så er det nødvendigt, at du deler ud af DIG og måden DU ser verden på.
Det er i bund og grund dit vigtigste konkurrence parameter – uanset om du går efter et job som ansat eller selvstændig – fordi det er det, der gør dig UNIK og skiller dig ud fra mængden (af ydelser og eksamensbeviser)!
Det er for mange MEGET angstprovokerende, at “stille sig frem” og risikere, at få tomater i hovedet.
Det var det også for mig i starten. Jeg var bange – nej rædselsslagen – for, at andre mennesker ikke kunne li’ mig. Jeg brugte MANGE timer på at finpudse det jeg ville stille mig frem til. Ja faktisk, så finpudsede jeg i flere år fordi jeg led af  100% sikkerheds syndromet – og mens jeg finpudsede så rykkede jeg hverken på min drøm eller rykkede andre mennesker.
Åndsvagt set i bakspejlet – spild af tid (mit liv)!
En dag så gjorde jeg det bare – og så gjorde jeg det igen – og igen – og igen! Og så fik jeg kritik og fik det meget skidt – men jeg døde ikke af det! Jeg fandt hen ad vejen ud af, at det er som alt andet. Det bliver også hverdag.
Jeg synes da stadig ikke kritik er sjovt at få, men i dag ved jeg, at det faktisk er godt når det sker, for så betyder det, at jeg har “ramt rigtigt” fordi jeg ved, at når jeg har “provokeret” EN person, så har jeg inspireret en kæmpe mængde andre mennesker.
Vi er jo ikke født til at være enige som mennesker, hvis vi var det så ville al udvikling jo gå i stå – og det ville være en skam for planeten!
Så hermed en opfordring – STOP HIDING – START SHARING!!!!!!!….
Hvad er det værste der kan ske ?
Hvordan håndterer du kritik?
Hvis du kender nogen som kunne have glæde af dette indlæg så DEL meget gerne!
Vil du have mere inspiration så tilmeld dig nyhedsmailen på www.unstuck.dk og like UNSTUCK på facebook her 
Mange tak fordi du læste med!
De bedste ønsker for din vækst og succes!
Maiken Christina Kühl