Er du villig til, at få succes?

Vi tog i cirkus og fik en næse….

Forleden kørte min far, bror og jeg hele den lange vej fra Mariager i jylland til Brøndby Stadion, hvor vi endelig skulle se et helt fantastisk motorcykelshow, nemlig Nitro Circus.

Vi ankom til stadion i god tid, og i lidt over en time sad vi så bænket dér, fornøjede og læsset godt op med både popcorn og drikkevarer, klar til at nyde hvert eneste sekund af showet. Vi havde glædet os vildt, og som en ekstra bonus for mig og de andre få piger, der var mødt op, var der for en gangs skyld heller ikke kø på dametoilettet.

Der var imidlertid en præmis for, at showet blev gennemført –  og den kendte vi godt – den var godt vejr.

Som tiden gik kunne vi godt se, at skyerne begyndte at trække sig sammen….

Ham, der skulle stå for, at speake showet, kom ud et par gange og sagde, at showet var udsat pga. vejret, men, at meteorlogerne havde sagt, at der ville komme et hul i skyerne, så showet kunne gennemføres…. Hullet kom bare aldrig – i stedet blev det øsende regnvejr!

3 gang kom han ud for, at informere os om, at hele showet måtte udsættes til dagen efter, på grund af vejret. Vi kunne altså ikke få det vi kom efter.

Så hvad gjorde vi så ? Ærgrede os ? ja lidt! Fandt en løsning ? JA! Der var jo ikke andet at gøre end, at vende snuden hjem mod Jylland igen (for både min bror og jeg skulle arbejde dagen efter) og så køre hele vejen til Brøndby (igen) dagen efter.

Og hvad fik vi ud af det ? En ekstra tur med færgen og bilen, masser af god snak og næste dag var vejret rigtig godt, så vi fik set showet, og det VAR en rigtig stor oplevelse…. SÅ vi fik det vi kom efter OG noget andet nemlig tid sammen!

 

Man skal prøve mere en én gang!!!!!!


Når jeg fortæller om den lidt kringlede familieudflugt her, er det fordi, oplevelsen lige mindede mig om, at hvis du vil have succes med din drøm – uanset om det er som selvstændig, som ansat eller bare i livet generelt – så må du også være villig til ,at “møde op” mere end EN gang!

Du må være villig til, at prøve noget mere end EN gang. Du må være villig til, at justere mere end EN gang! Og går det stadig ikke så må du være villig til, at spørge om HJÆLP og så prøve igen og igen og igen og evt. gentage hele møllen!

Der er INGEN, der opnår noget ved at OPGIVE og det er langt fra alle, der lykkedes første gang. At opgive første gang svarer lidt til, at du gerne vil køre i bus, men fordi du så misser den første bus, beslutter du dig for aldrig nogensinde mere, at sætte sine ben i en bus.

Jeg synes det er drønærgerligt, hvis man ikke får succes med sine mål og sin drøm, fordi man kun prøver en gang. Jeg ser det desværre om og om igen!

Når noget ikke lykkedes så er det sjældent (nærmest aldrig) hverken fordi du er dum, dårlig, uduelig eller inkompetent – det er både løgn og latin – du er bare ikke stædig nok. Der er ingen grund til, at slå dig selv oveni hovedet! Argumentet ”jeg prøvede (én gang, og det gik ikke) betyder ofte ”jeg kan ikke, jeg er ikke god nok” og det er ikke sandt. Du KAN godt!

Det er menneskeligt og NEMT, at tro der er noget galt med dig, specielt når vi sætter os selv på spil. Problemet med, at gøre det er, at du kommer til, at PARKERE i udfordringerne, og kun ser begrænsningerne, når du har dit fokus på, at det handler om dig.

Hvis du vil lykkedes, så er du nød til, at fjerne dit fokus fra DIG og sætte fokus på, at LØSE PROBLEMET, for med det fokus kan du se mulighederne! Det handler ikke om dig, det handler bare om, at det er en udfordring, der skal fjernes, omstændigheder, der ikke er gunstige eller andet.

Så… prøv at sætte fokus på at LØSE PROBLEMET næste gang du står i en situation, der ikke lykkedes også selvom det handler om din drøm !

Der er kun en dig, der kommer aldrig en anden dig og verden har brug for dig!

Hvis du kunne lide det her indlæg så DEL meget gerne! Du finder mere inspiration på www.unstuck.dk.

Mange hilsner Maiken