Skip to content

Want to create, grow or scale your business based on your natural “superpowers” a.k.a. the things

you’re already freaking good at

Vil du tjene mere, gøre en større forskel og have mere FRIHED?

Vil du ha min hjælp? Så er her hvordan....

// Er der ikke nok kunder i forretingen ? Er du klar til at kvitte 9-17 jobbet og skabe dit eget (arbejds)liv ? Brænder du ikke nok for det du laver i din nuværende forretning - og er du klar til at lave noget andet ?

Passionpreneur

PASSIONPRENEUR — et eksklusivt V.I.P. gruppe mentoring forløb

Vil du leve (ordentligt) af det du er særlig god til - (også selvom du ikke helt kan sætte ord på, hvad "det" er) ?

Kniber det med at leve (ordentligt) af din forretning? Drømmer du om, at starte din egen forretning men ved du ikke helt med hvad eller hvordan ? Har du en succesfuld forretning men brænder ikke rigtig for det du laver, og undrer dig over WTF-am-I-doing-with-my-life?!

PASSIONPRENEUR er et VIP mentoring program for dig, som vil have MERE, som ikke vil NØJES, som er færdig med "screwing about", som er færdig med at spilde tiden på tilfældigheder, som alligevel aldrig virker. DU er klar til, at finde dit unikke sweetspot og udvikle din forretning baseret på en gennemtestet metode og en unik strategi der passer til dig. 

På dette forløb arbejder vi tæt sammen med dig både one-to-one og i en gruppe. Vi skaber sammen på kort tid dit unikke high-end brand, udvikler din unikke (highly profitable) business model og skræddersyer din strategi…. og så hedder det ellers derfra drop undskyldningerne, forklaringerne og "SÆT IGANG"- naturligvis med massiv sparring på sidelinjen fra Maiken og resten af UNSTUCK teamet. Hvis massiv handling - og fremskridt er noget for dig, så er dette forløbet for dig. 

separator01

// Lever du af din forretning, men kniber det med timerne? Arbejder du for meget og tjener for lidt? Savner du mere tid?

Mentoring

Freedompreneur uddannelsen - et eksklusivt VIP mentoring forløb og en uddannelse i en og samme pakke

Er din forretning bare blevet til et nyt job langt fra den frihed du drømte om? Har du svært ved, at se vejen ud?

Hvor f…. blev min frihed af? Det var ikke sådan jeg drømte om det skulle være! Pyh nu kommer ”Yrsa” igen om en time – jeg bliver allerede helt træt!

Freedompreneur uddannelen er for dig, der har en forretning og som føler sig STUCK. Du drømmer om at få mere tid, tjene flere penge og friheden til, at sige nej tak til drænende kunder. På Freedompreneur uddannelsen udvikler vi sammen din skræddersyede millionstrategi og implementerer den, så du kan tjene mere, gøre en større forskel og få din FRIHED tilbage. Du får massiv sparring fra start til slut fra Maiken og resten af UNSTUCK teamet. Hvis mere handling og mindre snak – og resultater er noget for dig og du samtidig lever af din forretning, så er FREEDOMPRENEUR uddannelsen for dig.

separator01

// Har du en MILLION forretning? Er du klar til at skalere den? og tage "fast track" ruten?

Freedompreneur

The Wealthy Freedompreneur CEO Mastermind er designet til dig!

Som det gamle ordsprog siger, ‘what got you here will not get you there’. For at rykke din forretning til next level, har du brug for en ny strategi og nye teknikker såvel som en komplet mindset upgrade.

På dette mastermind forløb får du alt dette og meget mere. Du kommer med "behind the scenes" og lærer PRÆCIS hvad der skal til for at tjene mere, gøre en større forskel og få mere FRIHED.
I en kombination af 1:1 mentoring and gruppe sessions, vil dette mastermind forløb sende dig igennem "fast track" i lufthavnen, så du hurtigst muligt kan få hoppe ombord på flyveren mod massiv vækst. Hvis du vil vide mere, så send mig en e-mail. 

separator01

// HAR DU ALLEREDE ET GENNEMTESTET OG SALGSBART KONCEPT?
ER DU KLAR TIL AT UDVIKLE FX. DIN UDDANNELSE, DIT GRUPPE MENTORFORLØB ELLER TRÆNGER DU TIL ET SERVICETJEK?
VIL DU HA' DET HELE PÅ BLOT 3 DAGE?

Mentoring

Exclusive Mentoring Retreat.

Forestil dig: en lille gruppe af ligesindede  ambitiøse kvinder og mænd alle indehavere af succesfulde forretinger... luksuriøse omgivelser… og 3 dage til at arbejde med strategi og visioner for DIN virksomhed. 

Lyder det som lige noget for dig? Sammen arbejder vi på at (videre)udvikle dit unikke high-end brand, designe salgsbare high-end produkter fx. en uddannelse eller et high-end gruppeforløb baseret på dine "superpowers" (hvilket giver dig en unfair konkurrencefordel ift. dine konkurrenter) - og/eller giver hele din forretning en "make over" og et grundigt service tjek. Der er såvel masser af one-on-one tid, som powerfulde og transformerende gruppe sessions.

Jeg afholder disse Mentoring Retreats nogle få gange om året (Pladserne er altid hurtigt væk... siger det bare). Vil du vide mere så send mig en e-mail - jeg glæder mig til at høre fra dig...

separator01

// Er du ikke sikker på, hvad der ER rigtigT for dig?

Book en afklarende samtale – "no strings attached". Vi hjælper dig med, at skabe klarhed over hvor du er, din vision og med, at lave den bedste handlingsplan til, at du kan indfri dine drømme og ambitioner....

bookingcall02
mkfooterlogo02

Disclaimer:

Succes er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt. Der er ingen garantier - kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller aldrig de resultater du drømmer om. Hvis du leder efter et quick fix ala ”get rich fast” eller ”get passive income fast” så find en anden til, at hjælpe dig.