Want to create, grow or scale your business based on your natural “superpowers” a.k.a. the things

you’re already freaking good at

Vil du tjene mere, gøre en større forskel og have mere FRIHED?

Vil du ha min hjælp? Så er her hvordan....

// ER DER IKKE NOK KUNDER I FORRETNINGEN? ER DU KLAR TIL AT KVITTE 9-17 JOBBET OG SKABE DIT EGET (ARBEJDS)LIV? BRÆNDER DU IKKE NOK FOR DET, DU LAVER I DIN NUVÆRENDE FORRETNING – OG ER DU KLAR TIL AT LAVE NOGET ANDET?

Passionpreneur

PASSIONPRENEUR – ET ESKLUSIVT V.I.P. GRUPPE-MENTORING-FORLØB

Vil du leve (ordentligt) af det, du er særlig god til – også selvom du ikke helt kan sætte ord på, hvad ”det” er?

Kniber det med at leve (ordentligt) af din forretning? Drømmer du om at starte din egen forretning, men ved du ikke helt hvordan eller med hvad? Har du en succesfuld forretning, men brænder ikke rigtig for det, som du laver, og undrer dig over WTF am I doing with my life?!

PASSIONPRENEUR er et VIP mentoring-program for dig, som vil have MERE, som ikke vil NØJES, som er færdig med "screwing about", og som er færdig med at spilde tiden på tilfældigheder, der alligevel aldrig virker. DU er klar til at finde dit unikke sweet spot og udvikle din forretning baseret på en gennemtestet metode og en unik strategi, der passer til dig.

På dette forløb arbejder vi tæt sammen med dig, både one-to-one og i en gruppe. Vi skaber sammen på kort tid dit unikke high-end brand, udvikler din unikke (highly profitable) business-model og skræddersyer din strategi… og derfra hedder det så ellers: Drop undskyldningerne, forklaringerne og "SÆT I GANG" – naturligvis med massiv sparring på sidelinjen fra Maiken og resten af UNSTUCK-teamet. Hvis massiv handling – og fremskridt – er noget for dig, så er dette forløbet for dig.

separator01

// LEVER DU AF DIN FORRETNING, MEN KNIBER DET MED TIMERNE? ARBEJDER DU FOR MEGET OG TJENER FOR LIDT? SAVNER DU MERE TID?

Mentoring

FREEDOMPRENEUR-UDDANNELSEN – EKSKLUSIVT V.I.P. MENTORING-FORLØB OG UDDANNELSE I ÉN OG SAMME PAKKE

Er din forretning bare blevet til et nyt job, som ligger langt fra den frihed, du drømte om? Har du svært ved at se vejen ud?

Hvor fa…. blev min frihed af? Det var ikke sådan, jeg drømte om, at det skulle være! Pyh, nu kommer ”Yrsa” igen om en time – jeg bliver allerede helt træt!

Freedompreneur-uddannelen er for dig, der har en forretning, og som føler sig STUCK. Du drømmer om at få mere tid, tjene flere penge og friheden til at sige nej tak til drænende kunder. På Freedompreneur-uddannelsen udvikler vi sammen din skræddersyede millionstrategi og implementerer den, så du kan tjene mere, gøre en større forskel og få din FRIHED tilbage. Du får massiv sparring fra start til slut fra Maiken og resten af UNSTUCK-teamet. Hvis mere handling og mindre snak – og resultater – er noget for dig, og du samtidig lever af din forretning, så er FREEDOMPRENEUR-uddannelsen for dig.

separator01

// HAR DU EN MILLIONFORRETNING? ER DU KLAR TIL AT SKALERE DEN OG TAGE FAST TRACK-RUTEN?

Freedompreneur

SÅ ER THE WEALTHY FREEDOMPRENEUR CEO MASTERMIND DESIGNET TIL DIG!

Som det gamle ordsprog siger, “what got you here will not get you there”. For at rykke din forretning til next level har du brug for en ny strategi og nye teknikker såvel som en komplet mindset upgrade.

På dette mastermind-forløb får du alt dette og meget mere. Du kommer med "behind the scenes" og lærer PRÆCIS, hvad der skal til for at tjene mere, gøre en større forskel og få mere FRIHED.
I en kombination af 1:1 mentoring og gruppesessions vil dette mastermind-forløb sende dig igennem fast track i lufthavnen, så du hurtigst muligt kan hoppe ombord på flyveren mod massiv vækst. Hvis du vil vide mere, så send mig en e-mail.

separator01

// HAR DU ALLEREDE ET GENNEMTESTET OG SALGBART KONCEPT? ER DU KLAR TIL AT UDVIKLE FX DIN UDDANNELSE ELLER DIT GRUPPE-MENTORFORLØB, ELLER TRÆNGER DU TIL ET SERVICETJEK? VIL DU HAVE DET HELE PÅ BLOT 3 DAGE?

Mentoring

Exclusive Mentoring Retreat.

Forestil dig: En lille gruppe af ligesindede ambitiøse kvinder og mænd, alle indehavere af succesfulde forretninger... luksuriøse omgivelser… og 3 dage til at arbejde med strategi og visioner for DIN virksomhed.

Lyder det som lige noget for dig? Sammen arbejder vi på at (videre)udvikle dit unikke high-end brand, designe salgbare high-end produkter, fx en uddannelse eller et high-end gruppeforløb baseret på dine "superpowers" (hvilket giver dig en unfair konkurrencefordel ift. dine konkurrenter) – og/eller giver hele din forretning en makeover og et grundigt servicetjek. Der er masser af one-on-one-tid, såvel som powerfulde og transformerende gruppesessions.

Jeg afholder disse Mentoring Retreats nogle få gange om året (Pladserne er altid hurtigt væk... siger det bare). Vil du vide mere, så send mig en e-mail – jeg glæder mig til at høre fra dig...

separator01

// ER DU IKKE SIKKER PÅ, HVAD DER ER RIGTIGT FOR DIG?

Book en afklarende samtale – no strings attached. Vi hjælper dig med at skabe klarhed over, hvor du er, din vision og med at lave den bedste handlingsplan til, at du kan indfri dine drømme og ambitioner…

how you gonna call
mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer