JOBOPSLAG

Kick-ass copy & marketing manager

Elsker du at skrive?

Kan du faktisk ikke få nok?

Elsker du at bruge dine ord, smarte app’s og systemer til at sprede budskaber, der udvikler, inspirerer og motiverer mennesker til at udleve deres fulde potentiale og gå efter deres drømme?

 

Kan du godt li’ at lytte til inspirerende mennesker og skrive om det de har på hjerte, fordi du samtidig lærer utrolig meget om dig selv, udvikler dig og får nye indsigter og erkendelser om dig selv, som får dig til at vokse som menneske?

 

Kan du li’ at skabe overblik, gribe bolde der hænger i luften, skabe overblik over ideer og sætte ting i system, så det hele bliver ført ud i livet?

 

Måske er du uddannet indenfor kommunikation, måske indenfor markedsføring, måske er du uddannet noget helt andet – men kan ”the basics” omkring markedsføring og kommunikation

 

Mit spørgsmål til dig;

 

Vil du være med til at forandre verden og hjælpe mennesker med at opnå det de drømmer om ved selv at gøre det du er bedst til?

 

Så er du muligvis vores nye skrivende kick-ass copy & marketing manager, der via højt konverterende content, som du også distribuerer via diverse systemer, sparker mennesker gedint i måsen, får dem op af stolene og i gang med at gøre en (endnu større) forskel i verden med det særlige, som de kan!

 

Du bliver med andre ord betalt for at inspirere andre mennesker til at gå efter lykken ved at skrive…

 

Og fordi vores kunder virkelig drømmer om at andre kan skrive den slags tekster, der faktisk konverterer og får deres kunder op af stolen med afsæt i metoder, der er langt bedre end de traditionelle, der ofte anvendes så vil du ha’ muligheden for at hjælpe dem og tjene mere og få flere timer… Jep potentielle kunder serveret til dig… som en del af din opgave for UNSTUCK.

 

Du arbejder virtuelt, men er en del af et team. Du kan arbejde min. 15-20 timer om ugen

separator01

Før vi går videre… lad mig lige slå fast…

 

Hvis du lander den her opgave så kan jeg garantere dig, at du vil være nød til at aflære i det mindste en smule af det du allerede ved omkring content, tekster, markedsføring og at tjene penge online. Det meste af det vi laver, går imod den gængse måde som normalt anvendes… og det er derfor det er effektivt. Hvis du er totalt fastlåst i 3 tips, 5 gode råd, flotte grafiske opslag og ikke er villig til at være åben for en anden måde at gøre tingene på så vil det her IKKE være noget for dig.

maiken + sko + guld
Så altså.....

Hvis du lander det her job, så vil du bruge det du lærer hos os til at servicere UNSTUCK’s kunder først og fremmest. Det er ikke for dig, hvis du påtænker at du vil hænge ud i en periode og derefter gå ud og starte dit eget forløb op. Du vil få en licens til at bruge vores metoder til at tiltrække kunder i din egen forretning men du vil ikke få lov til at undervise i det du lærer hos os eller konkurrere med os (og ja, du skal underskrive en aftale).

 

Hvis du er typen der har det bedst med at få at vide hvad du skal lave fremfor selv at byde ind med det du kan så er det her heller ikke for dig. Jeg forventer, at du er MEGET bedre til dit arbejde end mig og resten af teamet og derfor også er den, der aktivt byder ind med ting DU kan gøre for at vi kan inspirere og tiltrække endnu flere mennesker.

 

Hvis du er typen, der altid holder på at en plan er en plan, der ikke kan fraviges og ikke er i stand til at navigere i at en ide nogle gange må eksekveres på selvom der var planlagt noget andet, så er det heller ikke for dig.

 

Jeg forventer det bedste af mit team. Hvis du har en tendens til ikke at kunne holde dit personlige jeg adskilt fra dit professionelle jeg og nemt bliver ramt på dit selvværd af at få løbende direkte og skarp feedback på din faglighed, så er det her heller ikke noget for dig.

 

Hvis du stadig er her…. FEDT!

Dine opgaver vil være…

 

Du skaber content med afsæt i både egne ideer og med afsæt i lives, podcasts, webinarer, interviews og andet som teamet i UNSTUCK løbende afholder.

 

Du står for nyhedsbreve, landingpages, Social Media opslag, at nørde med mailserier, skriver e-bøger, pdf guides, optimerer eksisterende funnels, at laver annoncetekster til Facebook og LinkedIn og samarbejde med vores eksterne bureau om annoncering.

 

Du udarbejder og er ”on top off” markedsføringsplanen 13 uger frem i tiden og får det hele sat op og distribueret på alle platforme i god tid.

 

Du vedligeholder løbende hjemmesiderne, indsamler testimonials, samt udvikler og opsætter evergreen content til sociale medier….

 

Og meget andet… evt. også med afsæt i andre ting du brænder for.

 

At lave simpel grafik til opslag og nyhedsbreve kan du også.

 

Hvis du kan klippe videoer er det også velkomment.

 

Kommaer og stavning er selvfølgelig noget du aldrig skal tænke over – det kører helt naturligt for dig.

 

Her kommer kodeordet = solsort.
(det giver mening for dig når du har læst det hele)

 

Som kick-ass copy & marketing manager er du ansvarlig for vores markedsføring. I sidste ende er det din fornemmeste opgave, at kalenderen hver uge er fyldt hos de coaches, der har inspirations og afklaringssamtaler med potentielle kunder så vi kan hjælpe flest muligt hvert år.

 

Så vi forlanger, at du har erfaring med markedsføring, at skrive og at de tekster du har skrevet faktisk har solgt noget (helst dine kunders produkter – men vi vil overveje det hvis det ”kun” er dit eget) – i mindst 2 år.

 

Du evner helt sikkert at komme ind i hovedet af vores ideelle kunde, som du forstår bedre end få, så du kan uddrage alt du skal bruge for at skabe højt konverterende content.

Det er vores mission i UNSTUCK/MBFschool at hjælpe mindst 1000 mennesker om året med at skabe et meningsfuldt arbejdsliv enten som selvstændige eller som virksomhedsejere. Vi er dråben, der spreder ringe i vandet. Hver gang vi hjælper en kunde til at gøre en meningsfuld forskel i verden hjælper vi indirekte også alle de kunder, som får vores kunders hjælp. Det er hvad der får mig til at stå op hver morgen.

 

Derudover er det min vision med UNSTUCK/MBF school at ændre den gængse opfattelse af hvad vejen til en bæredygtig online business er, så flere kan opnå den frihed de drømte om med stabil løn til dem selv hver måned og en knoklefri arbejdsdag.

 

Vi tilbyder verdensklasse coaching og hjælper iværksættere, selvstændige og virksomhedsejere med at udvikle bæredygtige forretninger der ændrer verden uden at nogen brænder ud. Målet for vores kunder er ikke bare at få kunder nok i en periode, men at opnå frihed indenfor 4 områder: økonomi, tid, lokation og endelig frihed til at vælge.

 

Vores tilgang er baseret på action og learning by doing. Gennemtestede processer og værktøjer der virker. Ikke på wuwu eller at man kan tænke sig til millionerne.

 

Vil du være med til at ændre verden ?

Det her er en KÆMPE mulighed for den rette person.  Du bliver verdensklasse uddannet i vores specielle tilgang indenfor online business og markedsføring, som kan være fundamentet for en livslang karriere indenfor feltet.

Du vil indgå i et team, der sammen står overfor at opbygge en international forretning. Vi mødes løbende på teammøder og et par gange om året på retreat, typisk på Himmerland Golf og spa.

Stillingen er perfekt for den succesfulde coach, marketing nørd eller selvstændige, der er træt af at være alene og vil være en del af noget større.

Du (eller en du kender) vil blive betalt for at gøre en kæmpe forskel i verden og hjælpe i 1000-vis af mennesker leve deres drømmeliv. Du kan virkelig sætte dit aftryk på verden med det du er allerbedst til uden at skulle bekymre dig om alt andet i livet som selvstændig.

Vi tilbyder konkurrencedygtig aflønning, du arbejder virtuelt, kan i høj grad selv planlægge din arbejdsdag og kan stort set arbejde hvorfra du vil i verden. Derudover mulighed for masser af personlig og professionel udvikling.

PLUS du får mulighed for at tage HELE dig med på arbejde og være den du er.

Dette er en freelance stilling på 15-25 timer om ugen, så du har masser af tid til at arbejde med dit eget ved siden af. Du skal være tilgængelig i vores åbningstid mellem 9 og 16 på aftalte dage.

Du skal helst kunne begå dig på engelsk ligeledes.

 

Den rette starter så snart vedkommende er fundet – og det kommer til at gå stærkt.

Så hvis det trækker i dig bare lidt…. Så vent ikke…

Sådan gør du:

 

  1. Send en e-mail til team@unstuck.dk med overskriften ”Kick-ass C&M M” og det hemmelige kodeord som du fandt i teksten. Inkluder en ansøgning på max. 20 linjer, der fortæller os hvorfor DU er den bedste kandidat, plus et link til din hjemmeside, LinkedIn profil, facebook profil eller hvad du har. Vedlæg også dit kortfattede CV, så vi kan se din uddannelse og erhvervserfaring.

 

  1. Vedlæg eksempler på noget der er en god repræsentation af dit arbejde som du tænker vil få os til at gå bananas af begejstring (hint: lav lidt research før du beslutter dig for hvad du sender).

 

  1. I din ansøgning skriver du dit honorar krav (OBS: vær strategisk. Hvis du skriver et honorar, der er indenfor vores budget og alt øvrigt ser godt ud, vil vi tage en snak med dig. Hvis du sigter at for højt selvom du ville være tilfreds med langt mindre, så går vi glip af muligheden for at tale sammen. Det her er ikke et normalt tilbud så hvis du bruger din normale rate når du sælger pakker til at sætte prisen, så kommer vi sikkert ikke til at tale sammen. Vi vil vide hvad dit laveste kompensationskrav er, som vil gøre det til et JA fra din side hvis alle andre betingelser er opfyldt.)

 

  1. HUSK det hemmelige kodeord i din overskrift på mailen. Hvis du ikke har kodeordet så lad være med at ansøge.

 

 

En ting mere…

 

Vi sætter ’at servicere vores kunder’ over at ’have den perfekte forkromede hjemmeside’ og det forkromede look på sociale medier. Hjemmesiden kræver en snarlig opdatering og det er blandt andet her du kommer ind i billedet.

 

Vi venter i spænding på at høre fra dig!

 

 

mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer