V.I.P. invitation til:

The Leadership Tribe

Kære ambitiøse dig … kan du sige således;

YES! Jeg vil udfordre status q privat og professionelt. Jeg vil leve et liv, hvor jeg bestemmer, hvem jeg vil arbejde med, hvornår jeg vil arbejde, hvor jeg vil arbejde fra og med hvad jeg vil arbejde.

Jeg elsker følelsen af at tjene gode penge ved at dele det jeg kan med verden. Følelsen af at være dråben, der spreder positive ringe i vandet hver gang jeg via min forretning hjælper et andet menneske er ubeskrivelig.

Jeg elsker at være et lys for andre på at hamsterhjulet er “so last year” og at vise næste generation, at man både må og kan skabe et arbejdsliv, man elsker. At man kan vågne glad op hver morgen.

Jeg er så klar på at gå all in på min forretning, få eksekveret, truffet beslutninger, tage massiv handling og give den gas.

...Uanset om mit forretningsmæssige mål er en stabil månedlig omsætning på 100K eller 100 mio kr. om måneden. Uanset om jeg vil være mig selv eller have mit eget skønne team.

...Uden at jeg skal passe ned i en bestemt kasse, metode eller arbejde 80 timer om ugen.

separator01
Jeg vil ikke gøre det alene...
 • Jeg er SÅ klar til at have Maiken, team UNSTUCK og danmarks bedste UNSTUCK-kollegaer i ryggen, fordi jeg ved, at jeg skaber den fremtid, jeg vil have, 50% hurtigere end jeg kan gøre alene, når jeg masterminder med mine UNSTUCK kollegaer med afsæt i UNSTUCK’s strategiske tænkeværktøjer og modtager provokerende kick-ass input af Maiken og UNSTUCK-teamet.
Jeg er med på, at i de næste 12 måneder...

Vil jeg sammen med mine kolleager og team Unstuck arbejde på at jeg får et kæmpe gennembrud som thoughleader ned det særlige, jeg kan. På en måde, hvor at jeg ikke føler mig låst eller begrænset at traditionelle marketingsstrategier og modeller, men tilgæld føler at jeg er fuldstændig fri til at kunne gøre det, som jeg synes er sjovt.

De LIVE workshops vi blandt andet har i støbeskeen er:

Frihedsbaseret CEO, Unstuck

Bliv betalt for at holde ferie

 • "Lav et retreat du kan sælge igen og igen uden at booke lokaler før du er blevet betalt".

separator01
Kundemagnetisk markedsføring, Unstuck

Lav din egen uddannelse.

"En uddannelse du kan sælge til nye kunder hver måned. En uddannelse uden start og slutdato"

 • ,...
separator01
Frihedsbaseret forretningsstrategi, Unstuck

Lær at lave webinarer med brug af AI på under en dag

"Lær at bruge AI som din copywriter coach og spar tid, frustrationer og eksekver 90% hurtigere"

 • ...
Frihedsbaseret forretningsstrategi, Unstuck

Nail dit thoughleader budskab og gør det til en konkret model

"Med en konkret model kan du bugge din forretning op med fokus på at hjælpe alle fremfor en målgruppe - så du aldrig bliver låst fast"

 • ...
Frihedsbaseret forretningsstrategi, Unstuck

Nail dit thoughleader budskab og gør det til en konkret model

"Med en konkret model kan du bugge din forretning op med fokus på at hjælpe alle fremfor en målgruppe - så du aldrig bliver låst fast"

 • ...

Det lyder virkelig godt...

Jeg forstår at:
 1. jeg får adgang til UNSTUCK-teamets træning og support, hep og fællesskab fra mine UNSTUCK-mastermind kollegaer og at jeg selv skal give support og hep tilbage til mine UNSTUCK-kollegaer ud fra UNSTUCK’s strategiske tænkeværktøjer og modeller
 2. UNSTUCK ikke er en enkeltstående metode til at få kunder, men en strategisk tænke filosofi til at få alle metoder til at virke.
 3. UNSTUCK er et håndværk jeg lærer, så jeg kan navigere rundt mellem alle metoderne derude og ved hvilke, der er de helt rigtige for mig!
youwill09

Det er spændende at få undervisning i, hvordan jeg laver markedsføring, der klarer 80% af salgsarbejdet uanset, hvilke metoder jeg vælger til markedsføring.

At kunne det gør, at jeg altid kan sælge, fordi jeg kan loven om salg og dermed forstår hvordan jeg offline, online og om natten kommunikerer til min ideelle kunde, så mit tilbud er uimodståeligt, fordi den opfattede værdi hos kunden overstiger investeringen.

På den måde kan jeg altid, uanset hvad der sker i verden - tjene penge. 

Det er fedt med undervisning i så mange forskellige værktøjer, der kan tiltrække kunder fx:

 • hvordan jeg laver foredrag
 • bruger mit netværk til at få flere kunder
 • sælger uden manipulation
 • at udvikle og strukturere mine forløb på en skalérbar måde, så det kræver mindst muligt tid fra mig og giver mine kunder de bedste resultater.

Jeg får ikke “bare” templates, instrukser eller servietter til at tørre øjnene med. Jeg lærer et HÅNDVÆRK, både det faglige og det mentale, så jeg kan drive en succesfuld forretning, så længe jeg har lyst.

Maiken Juul og Maiken Kuhl

Jeg forstår, at jeg bliver skubbet, udfordret og provokeret til at blive bedre, tage de næste skridt, vækste min forretning og vokse som menneske af UNSTUCK teamet og mine UNSTUCK kollegaer. Derfor vil jeg elske at blive en del af:

“The Leadership Tripe”

JEG glæder mig helt vildt til:

4 årlige LIVE workshops

Du har mulighed for at deltage til 4 LIVE workshops i løbet af de 12 mdr.

Vi pakker din værktøjskasse med de vigtigste ting du skal mestre for at kunne positionere dig som thoughtleader. Vi pusher, guider og støtter dig, så du bliver bedre til at eksekvere.

Du deltager LIVE og fysisk i Mariager med dine Unstuckkollegaer, men vi streamer det online, så hvis du hellere vil side hjemme, så er det op til dig.

Adgang til Unstucks onlines undervisningsportal

Du modtager den nødvendige undervisning, som er koblet til hver workshop, samt særlig undervisning, der sikrer dig, at du får eksekveret på de mål, som du sætter dig for. Materialet bygger på tidsløse kernekompetencer, der aldrig går af mode og som ikke skal opdateres, når Facebook og andre sociale medier ændrer sig.

Månedlige "get-it-done" dage

Månedlige "get-it-done" dage á 4 timer i mindre grupper med mine UNSTUCK-kollegaer

Afviklet efter en metode og sat i en fast ramme og struktur, som er udviklet af UNSTUCK. Der er ikke noget, som at sætte sig ned og få de vigtigste ting gjort. Du har samtidig adgang til sparring og support med præcis det du arbejder på. 

Kvartalsvise "Community calls" med hot chair

Månedlige "Community calls" á 2 timer med mine UNSTUCK-kollegaer.

Det er her jeg virkelig rykker mig selv og min forretning til næste level, får fed sparring og energi fra mine UNSTUCK kollegaer, kommer i hot chair og får sparring fra de andre på mine udfordringer, lærer af det der virker hos andre, lader andre lære af det der virker for mig - og tilføjer nye fede tænke værktøjer fra UNSTUCK, som gør min hverdag endnu friere når jeg kommer hjem.

Jeg glæder mig også helt vildt til kick-off med et live online kursus..

Mastermind & netvorking

- "what’s in it for them" (sådan får du det du vil have ved at give andre hvad de har brug for).

Jeg forstår nemlig vigtigheden af, at det ikke bare handler om mig men om den forskel jeg kan og skal gøre i verden og for at gøre den skal jeg kunne skabe relationer til kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter. Jeg glæder mig til også at lære hvordan jeg kan anvende denne teknik til at nærme mig vigtige samarbejdspartnere og få ja tak til et samarbejde.

Ekslusiv intropris!

Fordi jeg er en del af UNSTUCK MASTERMIND special spring edition og fordi jeg siger ”JA TAK” senest d. 5. maj 2023 er jeg berettiget til en eksklusiv INTRO PRIS, der betyder, at jeg sparer 50% af normalprisen. 

Investeringen på i alt kr. 79.000 excl. moms bliver dermed reduceret med kr. 39.500 excl. moms og er derfor kun kr. 39.500 excl. moms for et helt år. 

(Tilmelder jeg mig herefter og senest d. 15. maj 2023 er investeringen 55.000 kr. excl. moms frem til 31. maj 2023)

Tilmeld dig senest d. 5. maj 2023 og
spar kr. 39.500 excl. moms!

Dag
Time
Minut
Sekund

Har du brug for

Finansiering

Hvis du har brug for finansiering, så er det en mulighed mod gebyr. 

Fx. 4.995 kr. excl. moms i 10 måneder - eller 20.500 kr. excl. moms i 2 måneder pr. gang med 30 dages mellemrum. Kontakt Unstuck på unstuck@unstuck.dk så finder vi sammen en løsning.

Lidt mere

info:

De 4 x intensive FYSISKE hel-dags LIVE direktions mastermind møder

(Her er lidt mere info om dem):

De afholdes fra kl. 10-16 faciliteret af UNSTUCK, hvor du arbejder på DIN forretning og dit liv i energien, som skabes, når vi samler ligesindede som alle brænder for at gøre en forskel i verden og er på samme rejse som dig.

Du får fuld og lækker forplejning hele dagen. LIVE dage foregår som udgangspunkt hos UNSTUCK. Vi er både ude og inde og kan finde på at hive naturen med ind i vores workshops.

På de fysiske møder modtager du intensiv, dybdegående, relevant, kick-ass træning i at blive en frihedsbaseret (forretnings)-superstjerne-ninja! Du vil blive udfordret, skubbet og provokeret til at brænde endnu mere igennem med din forretning, lære nye måder at tænke på, blive introduceret for nye tænkeværktøjer du kan tage med hjem og bruge til at skabe endnu mere frihed i dit liv.

Vi ved ikke med dig...

Men for os er det en FEST at hænge ud LIVE med dig. Vi elsker at være sammen med ligesindede og føle vi kan flyve på grund af den vilde energi, der helt naturligt bliver skabt i et rum fyldt med passionerede mennesker alle på samme rejse, som forstår hinanden og hepper på hinanden.

Vi er helt sikre på, at du vil være “flyvende” på vejen hjem fra vores fysiske møder og i lang tid fremover.

Dine øvrige fordele som en del af The Tripe…

 • Jeg får adgang til UNSTUCK’s undervisningsbibliotek, hvor jeg selv og/eller i samarbejde med mine mastermind kollegaer, kan plukke forskellige metoder, der passer til den strategi og den måde jeg vil drive min forretning (og mit liv generelt) på og sætte mig ind i dem - og kun dem, så jeg ikke bliver overvældet/forvirret af viden.
 • Mulighed for synlighed på UNSTUCK’s nyhedsbrev, podcast og andre kanaler Udvid dit publikum via synlighed fra vores platforme. Vi ELSKER at dele passionerede budskaber. 
 • Uddannelse i at MASTERMINDE, som en frihedsbaseret virksomhedsejer, samt værktøjer til at drive din forretning og strukturere din hverdag og dit liv ud fra.
 • Facebook gruppe: Sidder du fast? Lav et opslag i gruppen og sammen får vi dig UNSTUCK. Vi fejrer også vores succesoplevelser og du finder altid opbakning og støtte at læne dig opad, når “the poop hits the fan”, hvilket er uundgåeligt.
At være en del af The Tripe...

giver dig desuden følgende fordele:

Accountability:

Intet forpligter mere, end når du siger dine mål højt. Og især, når det er ligesindede du fortæller til i stedet for mistroiske Morten eller tante Gerda. Du får værktøjer til at sætte mål og du bliver holdt accountable for de mål du sætter dig.

En betroet og fortrolig cirkel af mastermind-kollegaer:

der forstår mig og den rejse jeg er på.

Nogle jeg virkelig kan tale med, som taler mig op i stedet for ned.

Kollegaer jeg kan spille bold op ad, når jeg skal træffe valg og vigtige beslutninger.

Et fællesskab hvor vi dyrker tillid og muligheder, men hvor der også er plads til at transformere frygt og fejl til læring ikke bare for mig, men for hele gruppen.

At have mennesker der forstår mig, taler mig op og hepper på mig på rejsen - gør en kæmpe forskel i min energi, mod og giver mig et ekstra drive til at overkomme udfordringer, så jeg aldrig mere føler mig som den eneste iværksætter i verden med ambitioner om frihed.

Bliv holdt accountable for de mål du sætter dig

Bliv en del af en betroet og fortrolig cirkel af iværksættere med ambitioner om frihed

Jeg er så klar..

på at heppe på mine kollegaer  

i Unstuck The Tripe og være et lyttende øre, så vi sammen kan løfte energien.

Ide-genering og problemløsning:

I gruppen findes der svar på alt. Der vil ikke være en ting, som ingen har prøvet. Der vil altid være en løsning ved hånden, så du ikke behøver bruge en masse tid på at undersøge alt muligt. 2 hoveder tænker bedre end 1, siges der - men hvad så hvis endnu flere ligesindede hoveder kommer med ideer og friske perspektiver til din forretning, når du sidder fast? Det løfter helt sindssygt og gør, at du ikke længere sidder alene, når du rammer en hurdle. Dine kollegaer/advisers er kun er “hej” væk i MASTERMIND-netværket !

Der vil ikke være en ting, som ingen har prøvet

 

Du behøver ikke opfinde den dybe tallerken

 

Inspiration:

Noget af det vigtigste for dig og din forretning er inspiration! Du behøver ikke bruge al din energi på at skulle opfinde den “dybe tallerken”, læse bøger som andre allerede har læst eller tage kurser andre allerede har taget. I stedet kan du lade dig inspirere af dine MASTERMIND-kollegaer..

 

Og ikke mindst, så giver the tribe dig

muligheden for at etablere langsigtede forretningsforbindelser og venskaber, samt tappe ind i hinandens netværk.

separator01

Så...

Hvad gør du nu?

STEP 1:

Skriv en mail til Maiken på unstuck@unstuck.dk og lad mig vide om du er med eller ej eller om du har et spørgsmål eller 2.

Ift. finansiering er vi fleksible og går langt for at finde en løsning sammen med dig, der passer til dig.

STEP 2:

Vi får dig onboarded og du modtager din digitale velkomstpakke, som du kan gå i gang med at videreudvikle din “wake up happy” freedombased, meningsfulde forretning på den måde, der er rigtig for dig. Uanset om dit forretningsmæssige mål er en stabil månedlig omsætning på 100K eller 100 mio kr. om måneden.

youwill08
mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer