Skip to content

Jeg vil ikke overleve mit liv – jeg vil leve det!

-Frygten for at miste.
-Sorgen over dem, der er gået bort.
-Frygten for ikke at se mit barn vokse op.

Disse tanker og følelser har fyldt RIGTIG meget hos mig de seneste 14 dage.

Jeg tænker du også af og til har dem.

Det begyndte med, at min mors storebror gik bort og jeg oplevede min elskede mor i den grad være sønderknust. Så døde Kim Larsen et par dage efter. Ikke at jeg havde et personligt forhold til ham, men som du nok også gør, så elsker jeg bare hans sange og har nok aldrig tænkt nærmere over, at han en dag skulle dø.

 

Vi lever med den hele tiden – døden altså…. Eller gør vi?

“Som et strejf af en dråbe fik vi lov til at håbe – på de ting, der skal komme før end livet er omme” synger Kim Larsen så smukt.

Helt ærligt… hvor er det rigtigt… Vi kan kun håbe… Vi kender ikke vores timeglas.

 

Og nu til dundertalen…….

Men vi kan også tage ansvar.

Ansvar for vores eget liv, at vi lever fuldt ud og ikke bare overlever.

Engang have jeg altid så travlt. Travlt med hvad tænker jeg i dag? Jeg skulle helt derud, hvor jeg overvejede om jeg ville leve, hvor jeg var tvunget til, at gøre noget andet fordi jeg ellers ville dø. Først da kunne jeg træffe denne beslutning:

“Jeg vil ikke overleve mit liv – jeg vil leve det.”

Det bestemte jeg mig for den solskinsdag i skoven for 6 år siden, hvor jeg tørt konstaterede, at mine hunde faktisk havde et federe liv end mig. Min opfordring til dig, hvis du har travlt og den ene dag tager den anden er, at spørge dig selv hvad det er du har så travlt med? Lever du eller overlever du? Er du glad? Giver livet mening? Bruger du nok tid på det der er vigtigst i livet og med dem der er vigtigst for dig? Hvis ja, så er alt godt!

Men…Hvis du drømmer om noget andet, hvad end det så måtte være, så gør noget ved det!

Hvad kan være vigtigere end at leve livet før døden? Måske er du som de fleste jeg møder bange for om der så er penge nok, hvis du har det sådan så kan jeg fortælle dig, at sådan havde jeg det også. Det at træffe beslutningen om, at ville leve og ikke overleve har gjort, at det i dag er LIVET, der er omdrejningspunktet – men paradoksalt nok så har det betydet, at der nu er flere penge.

Jeg er lige kommet hjem fra Rømø. Jeg inviterede mine forældre spontant med på en tur med mig og min søn med en dags varsel. Havde jeg stadig siddet fast i mit gamle liv, så var vi nok aldrig kommet afsted.

Hvis du overlever på auto pilot så PLEASE gør noget ved det!

Hvad er der at være bange for?

Hvis du er bange men har brug for, at komme videre så søg hjælp, hvor det er relevant.

Hvis du drømmer om, at blive selvstændig så skal du vide, at du altid er velkommen til, at skrive til mig, så tager jeg eller en anden coach fra mit team altid gerne en snak på telefonen. Det er gratis. Vi vil gerne gøre en forskel
https://unstuck.dk/afklarendesamtale/

Lær hvordan jeg skabte en handsfree millionforretning, og få min 5-trins succesformular.

 

Det virker for mig og det virker for mine kunder - så selvfølgelig virker det også for dig!

Webinar