Freedompreneur

V.I.P. mentorforløb - max. 10 deltagere - 12 mdr. forløb

Er du klar til:

… at tage din forretning og din indtjening til næste niveau, samtidig med at du får mere tid og gør en endnu større forskel?

Freedompreneur er til dig, der allerede har en forretning og lever af den. Uddannelsen er tilrettelagt, så du hurtigt kommer i gang med at skabe resultater. Allerede fra starten laver du og jeg en målrettet millionstrategi, som du straks går i gang med at implementere med støtte fra mig og resten af UNSTUCK teamet. 

mkcall01

Når vi mødes LIVE på undervisningsdagene, er formålet, at du skal implementere i praksis og få hands on-sparring på præcis det, du har brug for. På den sidste LIVE-dag møder du op med salgsaftaler i kalenderen og sælger LIVE, med min sparring og feedback, til reelle potentielle kunder. På uddannelsen er der max. 10 deltagere.

”En freedompreneur er en iværksætter, der vil have frihed til at leve sit liv på egne betingelser, tjene masser af penge på sin passion og gøre en stor forskel. For at nå dertil er en freedompreneur klar til at arbejde med sig selv og derigennem steppe op og blive et personligt match til de resultater, der skal skabes, for at et liv i FRIHED på alle planer bliver muligt.”

Maiken Kühl - UNSTUCK

På Freedompreneur

lærer du blandt andet:

Hvordan du med afsæt i det, du allerede kan og gør, kan skalere og vækste din forretning til nye niveauer.

Vi starter med at arbejde med den store mission for din forretning, altså spørgsmålet om, hvad din forretning skal kunne give dig på længere sigt; Skal den være selvkørende – eller næsten selvkørende? Skal den kunne sælges og blive til din pensionsopsparing? Hvor stor skal den være? Skal det være en livstilsforretning og/eller et imperium? Hvad skal din rolle være om 1 år, 2 år og 10 år?

Herefter laver vi en strategi og går i gang med at implementere den.

Du lærer det, du har brug for, afhængigt af din fremtidsvision og den strategi, du laver. Det kan blandt andet være:

 • hvordan du positionerer dig endnu stærkere på markedet.
 • at opgraderer dit tilbud.
 • hvordan du i endnu højere grad kan automatisere.
 • hvordan du udvikler, markedsfører, driver og sælger gruppeforløb eller uddannelser.
 • hvordan du laver flere salgs-
 • hvilket mindset, der skal til, for at du kan opgradere din forretning – herunder hvordan du tiltrækker flere penge.
 • hvordan du bliver LEDER i din forretning i stedet for MANAGER.

 

”Jeg uddanner frihedselskende selvstændige i at arbejde mindre og tjene mere på deres passion – og samtidig gøre en ENDNU større forskel i verden.”

Hvem er DU?

Du har ingen problemer med at tjene mange penge og samtidig gøre en endnu større forskel i verden.

 • Du er utroligt fagligt kompetent samt oprigtigt interesseret i at hjælpe andre og gøre en forskel.
 • Du kender allerede the basics omkring dét at drive forretning.
 • Du er efterhånden kørt lidt træt i at høre om "opbyg en liste, lav et online produkt, tag på ferie, og tjen en million kroner, mens du ligger på stranden" og vil lære en alternativ metode, der rent faktisk virker.
 • Du har opnået succes – på et vist niveau – med din forretning, men er nu strandet på et plateau og kommer ikke rigtig videre – samtidig VED du, at der er mere til dig!
 • Du drømmer måske om at komme væk fra eller skære ned på 1:1 med dine kunder eller lavprisprodukter og i stedet tilbyde noget, der virkelig gør en forskel, fx. retreats, uddannelse(r), gruppe-coachingforløb eller en anden high-end ydelse eller et produkt – men du ved ikke helt, hvordan det skal kunne lade sig gøre for dig.
 • Du drømmer om større indtjening, bedre (bøvlfrie) kunder og langt mere FRIHED!
 • Du ville elske selv at kunne bestemme, hvornår og med hvad du vil arbejde, og hvornår du vil holde fri.
 • Måske føler du, at du er på et forkert spor, fordi det du laver ikke helt matcher den unikke forskel, som du ved, du kan gøre.
 • Du ville elske at kunne give dine børn alt og være rollemodel for dem ved at vise dem, at de (også) kan skabe præcis det liv, de drømmer om.
 • Du drømmer om bedre cash flow.
 • Dine priser burde nok være meget højere, men du frygter, at du mister dine kunder – eller at der slet ingen kommer – hvis du sætter priserne op.
 • Du LEVER allerede af din forretning

Du har brug for at få lavet en strategi, der passer til DIG og DIN forretning,
og som kan give dig de resultater, DU drømmer om!

 

Sådan foregår det:
Modul1

Modul 1: Sæt i gang!

Når du er tilmeldt uddannelsen, får du som det første en opgave, der guider dig til at sætte mål og skabe grundlaget for dit fremtidige liv.

separator01
Modul2

Modul 2: Lav en millionstrategi

Vision og strategi. Hvad vil du egentlig, og hvad skal der skal til, for at du kan føre det ud i livet? V.I.P.-dag med Maiken Kühl

Hvad skal din forretning kunne give dig på længere sigt; Skal den være selvkørende - eller næsten selvkørende? Skal den kunne sælges og blive til din pensionsopsparing? Hvor stor skal den være? Skal det være en livsstilsforretning og/eller et imperium? Hvad skal din rolle være om 1 år, 2 år og 10 år osv.? Hvad kunne du tænke dig?

På dette modul starter vi med at arbejde med din store vision og tegner det store billede op. Herefter udvikler vi sammen en next level strategi og plan for, at du kommer til at gå den rigtige vej.

Vi kigger på, hvordan din forretningsmodel skal justeres, opgraderer evt. dit budskab og udvikler det eller de produkt(er), som er next step mod din vision og dermed din (første) millionstrategi.

Du får efterfølgende mulighed for at få sparring og blive holdt i hånden på gruppekald og på UNSTUCK Q&A open office, som foregår via Zoom, og som afholdes af UNSTUCK-teamets eksperter løbende. Derudover kan du også få sparring via en lukket Facebookgruppe. Såfremt du ønsker "done for you" på fx. Facebookannoncering eller udarbejdelse af tekster, har UNSTUCK samarbejdspartnere, som vi anbefaler og også gerne briefer; udgifter hertil er IKKE inkluderet i forløbet.

separator01
Modul3

Modul 3: Implement, adjust & work smarter

Arbejds-retreat over 2 dage

Målet med dette retreat er at støtte dig endnu dybere end på online kald og open office i at implementere, justere og videreudvikle på de tiltag, vi har aftalt på V.I.P.-dagen.

Vi arbejder med positionering, produktudvikling, salg, opbygning af nye funnels, markedsføring og automatisering af din markedsføring, og alt hvad der ellers er nødvendigt for at implementere din skræddersyede strategiplan.

 

Du får efterfølgende mulighed for at få sparring og blive holdt i hånden på gruppekald og på UNSTUCK Q&A open office, som foregår via Zoom og som afholdes af UNSTUCK-teamets eksperter løbende. Derudover kan du også få sparring via en lukket Facebookgruppe. Såfremt du ønsker "done for you" på fx. Facebookannoncering eller udarbejdelse af tekster, har UNSTUCK samarbejdspartnere, som vi anbefaler og også gerne briefer; udgifter hertil er IKKE inkluderet i forløbet.

separator01
Modul4

Modul 4: Hæv din penge- og succestermostat

- og få ro i maven omkring din økonomi – online workshop 1 dag v/pengementor Birgitte Hansen

Salg og markedsføring er vigtigt for at skabe en millionforretning, men dét at kunne håndtere sine penge både praktisk og mentalt er mindst lige så vigtigt.

Denne workshop handler om netop det. Det er for det første nødvendigt, at du kan ”eje” at tjene flere penge – men det er også nødvendigt, at du forstår, hvordan du håndterer dem.

Et ordsprog siger, at ”the sky is the limit”. Det er en stor misforståelse. Den mentale rejse er lige så afgørende for din succes, som en eminent og genial strategi. Din grænse er grundlæggende det, der foregår inde i dit hoved.

Denne workshop hjælper dig til at hæve din penge- og succestermostat, så du kan ”eje” at lukke flere penge og mere succes ind i dit liv, samt til at lave en strategi for at håndtere de (mange flere) penge, du allerede har lagt i kakkelovnen til at tjene, alt sammen på en hensigtsmæssig – ikke selvsaboterende – måde. Du har sikkert allerede arbejdet med dette tema, men det er imidlertid sådan, at hver gang du skal op på et nyt niveau, er det nødvendigt at gøre det igen, fordi din termostat skal hæves til et endnu højere niveau. Endvidere lærer du, hvordan du får ro omkring din økonomi som selvstændig. Vi arbejder blandt andet med pengestrategier og -vaner.

Du lærer blandt andet:

 • hvordan du får ro i maven som selvstændig omkring penge.
 • at udvikle og implementere nye hensigtsmæssige pengevaner.
 • at ”eje” din succes og flere penge på et helt nyt niveau.

Du får efterfølgende mulighed for at få sparring og blive holdt i hånden på gruppekald og på UNSTUCK Q&A open office, som foregår via Zoom og som afholdes af UNSTUCK-teamets eksperter løbende. Derudover kan du også få sparring via en lukket Facebookgruppe. Såfremt du ønsker "done for you" på fx. Facebookannoncering eller udarbejdelse af tekster, har UNSTUCK samarbejdspartnere, som vi anbefaler og også gerne briefer; udgifter hertil er IKKE inkluderet i forløbet.

separator01
Modul5

Modul 5: Sælg dit produkt nu

Arbejds retreat over 2 dage

Målet med dette retreat er at støtte dig endnu dybere end på online kald og open office i, at implementere og justere og videreudvikle på de tiltag vi har aftalt på vip dagen.

Vi arbejder med positionering, produktudvikling, salg, opbygning af nye funnels, markedsføring og automatisering af din markedføring og alt hvad der ellers er nødvendigt for, at implementere din skræddersyede strategiplan.

Du får efterfølgende mulighed for at få sparring og blive holdt i hånden på gruppekald og på UNSTUCK Q&A open office, som foregår via Zoom og som afholdes af UNSTUCK-teamets eksperter løbende. Derudover kan du også få sparring via en lukket Facebookgruppe. Såfremt du ønsker "done for you" på fx. Facebookannoncering eller udarbejdelse af tekster, har UNSTUCK samarbejdspartnere, som vi anbefaler og også gerne briefer; udgifter hertil er IKKE inkluderet i forløbet.

Du får i løbet af de 12 måneder:

Asset 4

Freedompreneur er 100% resultatorienteret...

Du kommer IKKE til at sidde i et stort lokale sammen med en masse andre deltagere, da der er max. 10 deltagere.

 • Du kommer IKKE til at høre en hel masse forskellige strategier og metoder, du MÅSKE/MÅSKE IKKE kan bruge i din virksomhed.
 • Du bliver IKKE overladt til dig selv, når du skal finde ud af, hvilken strategi DU skal implementere for at nå til DIT næste niveau.
 • Du bliver IKKE overladt til dig selv, når først din strategi er lavet, og DU skal i gang med at implementere. I stedet bliver du sat i gang med at implementere MED DET SAMME med omfattende sparring og støtte.
 • Alle dage, hvor vi mødes, er fokus på implementering i praksis – undervisning foregår online mellem modulerne.
 • Du er i gang med det samme – du får adgang til online undervisning og opgaver, så snart du tilmelder dig, så du straks kan gå i gang med forberedelserne til din V.I.P.-dag.
 • Du bliver supporteret hele vejen fra udvikling af koncept til salg.

LIVE retreat foregår på Bramslevgaard ved Hobro i omgivelser, der løfter dit mindset, hjælper dig til at få øje på dine ubegrænsede muligheder – og får dig til at tænke langt større, end du nogensinde før har gjort.

Læs mere på www.bramslevgaard.dk

Så hvor meget skal

du investere?

Hvis du tænker over det, kommer denne uddannelse faktisk ikke til at koste dig noget i længden – tværtimod!

Hvorfor? Jo, hvis du implementerer det, du lærer, og samtidig er villig til at arbejde med dig selv, så du bliver et match til mere succes og dermed flere penge, så kommer du til at tjene LANGT mere, end du skal investere – og dette i MANGE år frem. Jeg har hjulpet mine kunder med at tjene millioner af kroner – og hvis de kan (og jeg kan), så kan du også! Tjek, hvad kunderne siger længere nede på siden.

"Jeg investerede 40.000 kr. og har inden for 4 måneder omsat for 400.000 kr. - og det, jeg har lært, og den strategi, jeg har fået, betyder, at jeg kan gøre det igen og igen"

Birgitte Hansen - pengementor - www.birgitte-hansen.dk
Men derudover...
 • Hvad vil det være værd for dig, at få mere frihed?

 • Hvad vil det være værd for dig at få en strategi, der kan fordoble eller tredoble din indtjening hvert eneste år i mange år fremover – og sikre, at du har en solid bund, du kan leve af, så du derudover kan lave, hvad du ellers har lyst til?

 

Mit gæt er, at investeringen i dette forløb svarer til en brøkdel af, hvad ovenstående vil være værd for dig – og en brøkdel af, hvad du samlet set lynhurtigt kan fyre af på diverse onlinekurser, live-events, workshops, fejlslåede Facebookkampagner, tekstforfatter og en ny hjemmeside – uden at du reelt kommer en meter videre.

Freedompreneur-uddannelsen er en HELHEDSLØSNING – du får ALT, hvad du har brug for i ét forløb. Du får hjælp til: Strategi, tekster, markedsføring (Facebook, webinarer mv.), mindset, salg og meget mere. Mine kunder beskriver det som det mest helstøbte forløb, de nogensinde har deltaget i. Hvor meget er det værd?

Din investering i dit nye (arbejds)liv og et kæmpe løft til din indtjening i mange år kan du nemt få tjent hjem indtil flere gange, allerede under uddannelsen. Don’t take my word for it! Se videotestimonials fra tidligere deltagere på uddannelsen længere nede på siden!

walkmywalk02

INVESTERINGEN I FREEDOMPRENEUR UDGØR KR. 90.000 EKSKL. MOMS

(Ratebetaling er mulig mod gebyr).

Det er kun til dig, der er klar til at committe dig 100% til at realisere din drøm om flere penge, mere tid og om at gøre en større forskel - fremfor bare at snakke om det eller blive ved med at rode rundt i alt det, du har forsøgt indtil nu, som du inderst inde godt ved ikke virker.
Det er KUN for dig, der er klar til at blive 1 ud af de 100.000, der rent faktisk skaber det liv, du drømmer om.
hands01

Jeg ved, at mit system virker, hvis du arbejder for det. Mine og teamets øjne vil hvile på dig. Du får intensiv sparring fra mig og mit team, og jeg forventer, at du handler på det. Du kan med andre ord ikke gemme dig i mængden.

Tænk på, hvor mange spildte timer og hvor meget spildt energi du kan spare i løbet af de næste 6 måneder, i forhold til hvis du fortsætter på samme måde som hidtil? Hvad vil det betyde for dig – ja, for hele dit liv?

Hvis du også indregner den ekstra indtjening, du kan skabe allerede i løbet af de første par måneder på uddannelsen, samt måned efter måned og år efter år fremover, er spørgsmålet egentlig, om du har råd til at lade være? Har du det?

separator01

Her er dit

UNSTUCK team

UNSTUCK består, udover Maiken, af et team af eksperter, der hver især er de bedste inden for deres felt, og som sammen med Maiken støtter dig i din proces med hver deres spidskompetencer.

På den måde får du the best of mig og dem. De er håndplukket og hver især hentet ind, fordi de kan noget særligt, der sammen med mine evner ift. konceptudvikling, strategi, at tænke stort og at sparke dine undskyldninger langt væk sætter turbo på processen. Vi samarbejder. Jeg leder den overordnede proces for hver enkelt deltager. På vores ugentlige teammøder drøfter vi hver enkelt deltagers next step, udfordringer og situation, så du får det, som du har brug for – når du har brug for det.

 

Christina Toft er UNSTUCK business manager og mentor. Udover at være specielt skarp til salg og til at hjælpe dig med at udskifte dit knoklende mindset med noget mere konstruktivt, så agerer hun blandt andet en slags "læringskurve-mor" for deltagerne og deler samtidig gerne flittigt ud af tips og tricks til diverse administrative hjælpemidler, programmer og andet, der kan lette livet som passionpreneur. Christina har stået "behind the scenes" hos nogle store navne. I UNSTUCK bruger Christina sit fulde potentiale og ved om nogen, hvad det vil sige ikke at bruge sit fulde potentiale. Hun kender den kriller i maven, tvivlen på om man kan og alle de øvrige tanker det giver, når man endelig får muligheden for at træde frem.

 

Birgitte Hansen er partner og head coach i UNSTUCK. Birgitte driver ved siden af sin egen succesfulde virksomhed Pengementor Birgitte Hansen, hvor hun blandt andet har sin egen uddannelse og en stor følgerskare. Birgitte har skabt sin egen succesfulde forretning gennem de sidste 4 år og sprang ud som selvstændig uden opsparing og som alenemor. Birgitte har arbejdet med Maiken Kühl som mentor hele vejen og kender derfor alt til UNSTUCK’s forløb, redskaber, metoder og filosofi – både teoretisk, men også fordi hun har implementeret det hele selv og ad den vej skabt sin egen forretning. Desuden har hun qua sit arbejde gennem mange år som pengementor fuldstændig styr på alt fra pengefrygt, til hvordan man lukker flere penge ind i sit liv.

 

 

Nanna Sondrup er vores marketing manager og SoMe-ekspert, der vil guide dig trygt igennem det store hav af sociale medier. Hun er også vores tekniker på holdet. Nanna har blandt andet opnået at bygge en stor følgerskare op på LinkedIn og må generelt anses for at være en af Danmarks bedste til at kreere videoer og bruge de sociale medier. Nanna sætter, ligesom resten af holdet, budskab og fortælling langt over teknik og tørre tal.

Kort sagt:

Vi er her for dig

hvert eneste skridt hele vejen til din drøm ...

Du kan nu vælge enten at tage den langsomme vej eller den hurtige genvej.

Enten kan du forsøge at regne det ud alene og bruge masser af timer, hundredtusinder af kroner og ”trial and error”-metoden at finde ud af det, eller også kan du tage genvejen og benytte dig af al den viden, jeg allerede har indsamlet og testet på mig selv og mine kunder.
Hvad vælger du?

At nå til dit næste niveau er meget nemmere, når du har en klar vej at gå og bliver guidet af en, der allerede selv har gået vejen…

"Hvad siger kunderne?
"Trine solgte for 170.000 på en weekend"

"Havde jeg ikke fået hjælp, så havde jeg ikke siddet her i dag. Det var selvfølgelig en investering, men jeg havde fra starten fuldstændig tillid til, at Maiken vidste hvad hun snakkede om.

Jeg fik hjælp til, hvordan puslespillet kunne lægges af de brikker, jeg gennem 15 år havde samlet – uden at jeg selv nogensinde havde kunnet se, hvordan de skulle passe sammen.

Det betød altså, at jeg ubevidst allerede havde samlet al den viden, jeg nu skulle bruge til at lave et længerevarende forløb, som virkelig kan hjælpe de stressramte – og det var fantastisk at opleve, at det hele pludselig gik op i en højere enhed.

Jeg arbejder nu med en lethed og en energi, som jeg kan mærke er den fuldstændig rigtige for mig.

Jeg fortsætter med, at udvikle min forretning med udgangspunkt i alle de konkrete og super effektive metoder jeg har lært, så jeg kan leve godt af min forretning uden at knokle. Metoder, som jeg bliver ved at vende tilbage til, hver gang jeg planlægger de næste skridt, jeg vil tage."

Trine Rønnov - www.stresslæge.dk

"Før følte jeg mig som lønmodtager i min egen virksomhed – nu føler jeg mig ærlig talt som direktør."

"Min omsætning er steget væsentligt, og jeg havde allerede tjent uddannelsen ind 8 gange, da vi sluttede.
Jeg har lært at tage en god pris for mine ydelser, og jeg ved, at jeg leverer værdi for alle pengene til mine kunder.

Mit råd til andre, der overvejer Freedompreneur-uddannelsen er: Sidder du ”nede i suppen” og føler, at du ikke kan rykke i din forretning, så er den hurtigste vej at blive spejlet af en anden.

Du skal reagere på følelsen af ikke at være glad og tilfreds og tage ansvaret for din egen glæde. Det har jeg gjort, og det har rykket mig bigtime"

Mother Mentor Marie Moesgaard www. mariemoesgaard.dk

"Maiken er som mentor rigtig god til at spotte det, som står ”mellem linjerne"

"Maiken styrer og støtter os, hun ser hvad vi er gode til, og hun spotter de forhindringer, der står i vejen.
Jeg hadede at sælge, men det gør jeg ikke mere.
For mig har det været både personlig udvikling og forretningsudvikling, og det har været alle penge og hvert eneste gråt hår værd".

Anelise Dahlstrøm Severinsen: www.stepforward.dk/

"Det handler ikke om pengene. Investeringen er peanuts, for jeg ved, jeg tjener den ind igen mange gange. Det har jeg allerede gjort."

"Jeg havde brug for mål og retning i min virksomhed, og det vigtigste for mig har været, at Maiken har hjulpet mig med at fjerne frygten og komme helt i mål.

Jeg var parat til at gøre noget andet, jeg vidste, at jeg ville få ondt i maven og græde krampegråd af frygt undervejs, men det er fuldstændig fantastisk på den anden side. LIGE nu står der flere penge på min virksomhedskonto end NOGENSINDE før - det er vildt og dejligt og fantastisk og skønt.

Mens vi var på uddannelsen, solgte jeg på en enkelt dag for 20.000 kr. og sendte et tilbud på 12.000 kr. Jeg er SÅ høj over at have været sammen med de andre deltagere på uddannelsen i de sidste måneder OG over de resultater, jeg skaber ved at være en del af Maikens Unstuck familie".

Revisor og More Money Mentor, Louise Voss: www.louisevoss.dk

"Jeg havde høje forventninger, og de er blevet indfriet. Jeg har fået totalt meget value for money".

"I december 2016 anede jeg ikke, hvad jeg skulle i min forretning. Jeg var desperat. Jeg vidste, at noget måtte ske, men jeg vidste også, at jeg ikke selv kunne.

Jeg indså, at jeg havde brug for en personlig træner, der kunne sparke mig kærligt bagi og få mig til at gøre ting, som jeg egentlig ikke turde – men som var nødvendige.

Freedompreneur-uddannelsen har fuldstændigt ændret min opfattelse af, hvem jeg er, og hvad jeg kan. Jeg har fået så mange redskaber og knapper, jeg kan skrue på i min forretning".

VIP Mentor, Barbara Køgs Andersen www.barbarakandersen.com

"Jeg har lært, at jeg ER min egen forretning. Jo mere jeg får det i spil, jo nemmere er det."

"Det er et superstramt forløb uden svinkeærinder. Du følger en benhård strategi fra start til slut. Det er overskueligt og trygt. Det har gjort en kæmpeforskel for mig.

Jeg vil beskrive Maiken som en kombination af et stort hjerte og en slavepisker… og det er kærligt ment. Når man arbejder med Maiken, kræver det, at man gør, hvad der bliver sagt.

Det handler ikke om tid, det handler ikke om penge, det handler om personligt commitment.

Det er en investering, og allerede efter 3 måneder på uddannelsen havde jeg tjent den ind 2 gange".

Visual Signature Brandingekspert, Katrine Venke: www.katrinevenke.dk

"Det er det mest helstøbte forløb, jeg har investeret i"

"Jeg har været voldsomt udfordret undervejs, men jeg har fået utrolig meget støtte og vejledning af både Maiken og det fantastiske netværk, jeg er blevet en del af.

Jeg har flyttet mig til næste niveau i min forretning og er kommet ud over rampen med mit high-end-produkt. Det er et fantastisk forløb, som er alle pengene værd".

Birgitte Feldborg - www.birgittefeldborg.dk

"Jeg omsatte for 400.000 kr. på under 4 måneder med mit første high-end gruppeprodukt - og er godt i gang med, at gøre det igen."

"Jeg vidste jo godt, det var en investering, som kom igen både i forhold til tid, penge og energi. Alligevel syntes jeg altså, det var et stort beløb.

Men forløbet med Maiken har betydet, at jeg har skabt Pengementor uddannelsen, som blev lanceret i marts 2016, og som gjorde, at jeg på under 4 måneder solgte for 400.000 kr.

Det er udelukkende sket, fordi jeg har lært, hvordan jeg sammensætter og opbygger eksklusive high-end produkter, og fordi jeg har fået metoder til, hvordan jeg finder ud af hvem, der har brug for min viden, og hvordan jeg markedsfører det.

Så for mig at se, er der slet ingen tvivl. Det ER en investering, men den er hurtigt tjent hjem igen – og dertil kommer et ændret syn på din forretningspotentiale for altid, så du kan blive ved at udvikle og udbygge med udgangspunkt i de metoder, som Maiken lærer dig".

Birgitte Hansen - økonomisk frihed - www.birgitte-hansen.dk

"Investeringen tjente sig hjem på 3 måneder, og jeg tjener den hjem igen og igen"

"Jeg vidste godt, hvad jeg var god til, men jeg ville gerne have flere og bedre resultater. Jeg ville derfor finde en businessmentor med et mindset, der lignede mit, og som havde forståelse for, at udviklingen af min forretning skulle ske uden at gå på kompromis med alt det andet vigtige i mit liv – og mine absolutte højeste prioriteter som er, at livet skal være meningsfuldt, og jeg skal have tid, ro og penge.

Jeg kunne godt mærke, at det var et stort beløb jeg skulle investere i at få hjælp, men faktisk var jeg aldrig i tvivl om resultaterne. 3 måneder efter jeg startede op med at arbejde med Maiken, var investeringen allerede tjent hjem, og jeg har fået en strategi samt værktøjer til, hvordan jeg kan tjene investeringen hjem mange, mange flere gange"

Nanna Agerlin - www.nannaagerlin.com

"Jeg elsker, at jeg nu viser mine børn, at man kan gå med sin drøm. Før sagde jeg det bare til dem, men vores børn gør jo, som vi gør, og ikke, som vi siger. Det er en kæmpe glæde for mig at vise dem, at man kan skabe det liv, man drømmer om.

Det, at jeg har skabt noget, jeg fuldstændig står inde for, og har håndteret min egen frygt, gør, at jeg nu har den livsstil, jeg gerne vil have. Jeg har sluppet knokleriet – og tjener fedt på at være mig! Jeg skal ikke være noget som helst andet eller sammenligne mig med andre - det er nok at være mig."

Cecilie Gredal - www.ceciliegredal.dk

P.S. Einstein sagde det meget præcist:

“Vi kan ikke løse vores problemer med den samme tankegang, som skabte dem”

Eller – sagt på en anden måde: Det, der har fået dig derhen, hvor du er i din forretning og dit liv i dag med de udfordringer, du har lige nu, er ikke det, der kan få din forretning til at løfte sig til det næste niveau.

Og det er lige præcis min erfaring på min egen rejse mod at bygge min forretning op til det niveau, den har i dag.

Uden undtagelser har jeg nået et nyt niveau, HVER gang jeg har arbejdet intenst med en mentor, og investeringen har tjent sig selv hjem mange gange – og meget hurtigt.

Jeg ønsker virkelig, at du må opleve det samme!

De bedste hilsner

Maiken
pp_img01
separator01
Mission...

Min mission er at ændre den danske arbejdskultur og opfattelsen af, at succes kræver hårdt arbejde og evige kompromisser – så vi på én og samme tid kan skabe vækst og sætte en stopper for udviklingen af stress. Jeg er dedikeret til konstant at søge, udvikle og skabe nye måder at arbejde på, så vi kan arbejde mindre, få meget mere frihed til alt det andet, der er vigtigt i livet, tjene flere penge og samtidig gøre en endnu større forskel i verden ved at bruge vores fulde potentiale.

Jeg tror på, at mennesker er født til at skabe og udvikle – samtidig med, at vi skal have det godt!

 

maiken03
mkppimgbottom01

Jeg har selv gået vejen

Mit navn er Maiken Kühl.

Jeg er underviser/mentor i forretningsudvikling for frihedselskende selvstændige, der vil have det maksimale ud af livet.

Oven på to alvorlige stressnedbrud sagde jeg i 2013, efter 21 år ved Danish Crown – heraf 14 år som leder – mit godt betalte job som projektchef op og skabte mit eget job. Jeg kunne ikke længere gå på konstant kompromis med mig selv og arbejde 60-80 timer om ugen. Jeg var nået til the point of no return.

Mit sidste stressnedbrud fik mig til at sætte spørgsmålstegn ved den gængse succesopskrift, og efter lang tids research og op imod 800.000 kr. investeret skabte jeg en ny succesopskrift, som jeg implementerede med stor succes i mit eget liv (jeg har på rejsen aldrig levet af min mands penge eller anden forsørgelse - det har på intet tidspunkt været nødvendigt), og sidenhen har jeg hjulpet mange andre til at skabe en frihedsbaseret forretning.

Jeg bliver ved med at udvikle min succesopskrift og tage min virksomhed og mit liv til det næste niveau. Jeg arbejder kun med de allerbedste mentorer i verden og investerer fortsat massivt i min virksomhed. Jeg afprøver det jeg lærer i praksis, videreudvikler det, der virker (i dansk kontekst) – og smider resten væk – så du ikke behøver at gøre det!

Jeg har dedikeret mit liv til at vise en ny vej til succes, der gør det muligt at arbejde mindre, tjene mange penge, arbejde med det, du er bedst til og elsker allermest – og på den måde sikre dig, at du kan leve et liv i FRIHED.

Det bedste ved mit job er, at det giver mig mulighed for at leve mit liv på den måde, der passer til mig - herunder at tjene mange penge og have masser af tid til det allervigtigste i livet.

Jeg ved, at når jeg kan få det, som jeg vil have det – så kan du også!

separator01
Jeg er:
 • PRAKTIKER, handlingsorienteret med et udpræget talent for at tænke stort!!!
 • Jeg sparker dine undskyldninger om, at du “ikke kan” eller “tør”, langt ud af banen!
 • Jeg går ind for mindre snak og mere handling!
 • Jeg er direkte og taler dig ALDRIG efter munden!
 • Mit fokus er på implementering i praksis, ikke bare på flygtig information.
 • Jeg “tænder” på resultater og ser muligheder, hvor du ikke selv kan se dem!
 • Jeg er hurtig til at sætte mig ind i DIN situation og DINE behov.
 • Jeg underviser udelukkende i noget, jeg selv har afprøvet og implementeret, og trækker herunder også på mine 14 års erfaring fra forskellige lederstillinger i erhvervslivet med strategi, ledelse og forretningsudvikling.
Min Platform:
 • Solide kompetencer baseret på mange års praktisk erfaring og teoretisk viden inden for: Ledelse, projektledelse, strategi og forretningsudvikling fra det private erhvervsliv, hvor jeg har “leget” med og været delansvarlig for de helt store tal.
 • 14 års konkret ledererfaring fra hele værdikæden med et gennemgående kommercielt fokus fra salg til administration, jura, økonomi, markedsføring henover strategi og forretningsudvikling i DANISH CROWN.
 • Lang praktisk erfaring med resultatskabende strategiarbejde som projektleder og ansvarlig for egne forretningsområder. Herunder arbejde med strategi på flere forskellige niveauer, der spænder over analyse og udvikling af strategi på den helt store remskive for hele DC Pork sammen med McKinsey, til analyse, udarbejdelse, opfølgning, implementering, korrigering og genbesøg af landespecifikke strategier, strategier for konkrete afdelinger og konkrete forretningsområder.
 • Teoretisk viden baseret på en akademiuddannelse i ledelse, en diplomuddannelse i ledelse, samt diverse uddannelser, kurser mv. fra nogle af verdens bedste forretningsudviklere, nytænkere og mentorer inden for ledelse og personlig udvikling.
Spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive til min business manager Christina Toft.

mkfooterlogo02

Disclaimer:

Succes er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt. Der er ingen garantier - kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller aldrig de resultater du drømmer om. Find en anden til at hjælpe dig, hvis du leder efter et quick fix.