Skip to content

“Man skal jo knokle som selvstændig - sådan er det bare.”

“Men det vil ingen da betale for.”

“Men det jeg kan,
er jo ikke noget særligt”

Er du (også) træt af, at høre på dine egne undskyldinger og forklaringer på, hvorfor du ikke HANDLER på dine drømme?
(dine omgivelser er helt sikkert)

Er du træt af, at sidde fast?

Er du klar til, at gøre noget andet end du plejer og give frygten et los bagi?

Det er fuldstændig OK, at du ikke har alle svarerne endnu. At du ikke kan se vejen fra hvor du er nu, til den forretning og det (arbejds)liv du drømmer om.

Men hvis du vil have MERE, og du VED, at du er sat på jorden for, at gøre en kæmpe forskel (og leve ordentligt af, at gøre det!), så skylder du dig selv (og alle de mennesker der pt. går glip af din specielle gave), at parkere frygten og tvivlen (også selvom det kun er en halv time), så du kan få lavet en plan for, hvordan det kunne blive muligt, at du fik det (arbejds)liv du drømmer om … og ikke bare drukner i undskyldninger og dit, dut og dat forklaringer......

Det er her hvor jeg og mit team kan hjælpe!.

Jeg hjælper dig, der er modig og ambitiøs (kvinder og få mænd) med, at skabe, udvikle og skalere en forretning du kan leve (ordentligt) af uden, at knokle. En forretning baseret på dine unikke “superpowers” — a.k.a. dine talenter, styrker, passion og livserfaringer.

BOOK EN “NEXT STEP" AFKLARENDE” SAMTALE MED MIG ELLER EN FRA MIT TEAM, SÅ HJÆLPER VI DIG MED, AT FINDE UD AF HVAD DER SKAL TIL FOR, AT GØRE DIN DRØM OM ET ANDET (ARBEJDS)LIV TIL VIRKELIGHED.


- UANSET OM DU STÅR OVERFOR AT SKULLE TAGE DIN FORRETNING TIL "NEXT LEVEL" ELLER STARTE DEN FRA BUNDEN. (DET KOSTER NUL KRONER.)

I denne 30-min. session, vil vi udforske dine drømme, sætte spot på hvor du er lige nu, identificere det, der holder dig tilbage.

Du vil forlade denne session med klarhed over, hvad der skal til for, at du kan tage din forretning til next level eller - hvis du er i opstartsfasen, hvad der skal til for, at du kommer ordentligt igang. Hvis vi er et match kan vi selvfølgelig også drøfte, hvordan vi i UNSTUCK kan hjælpe dig videre.

mkcollage04

DET HER ER FOR DIG HVIS:

  • Du VED du har mere, at tilbyde verden end det du gør lige nu, men du kan ikke finde ud af hvordan.
  • Det er vigtigt for dig, at gøre en forskel og ikke mindst, at dit arbejde er meningsfuldt og at du bruger alle dine talenter.
  • Måske tvivler du på, om du overhovedet kan lykkedes med at komme ned i tid, tjene flere penge, få flere af dine drømmekunder.
  • Du er måske forvirret på et højere plan over forskellige råd og dine egne tanker og trænger virkelig til, at få et los i bagen og få skabt klarhed over din situation og hvad der skal ske. 
  • Måske tvivler du på "hvad du skal være, når du bliver stor" - hvad kan sådan en som dig bruges til? og hvordan kan du tjene (nok) penge på det?
  • Du er færdig med at KNOKLE! 
  • Du er villig til, at gøre det der skal til - inklusiv at investere tid og penge i din forretning. 
  • Du er interesseret i, at udforske om det vil være rigtigt for dig, at få hjælp af  Maiken Kühl, samt hvilket forløb, der vil være det rette match for dig.
specialgift01

“Tusind tak for at hjælpe mig til, at nå mit højeste potentiale i løbet af de sidste 2 år. Følelsen af succes er ubeskrivelig. Jeg skulle netop til, at skrive til dig, at jeg ikke ved hvor jeg ville have været, hvis jeg ikke havde haft dig

- men det ved jeg præcis - og det er derfor at jeg er så glad."

Marie Moesgaard - Mother mentor

www.mariemoesgaard.dk

walkmywalk02

ENHVER REJSE STARTER MED DET FØRSTE SKRIDT. DET SAMME GÆLDER FOR UDVIKLING AF DIN FORRETNING OG DET (ARBEJDS)LIV DU DRØMMER OM!

Vil du på denne tid næste år, tænke tilbage på i dag som den dag, hvor du ENDELIG tog ACTION på dine drømme. Eller… vil det være “just another day”, fordi INTET har ændret sig og du STADIG har travlt med, at drømme og vente uden overhovedet, at flytte dig ud af flækken...?

Hvis I DAG skal være dagen, der ændrer dit liv for evigt, dagen, hvor du starter med, at tage action, så book din afklaringssamtale i dag. Det koster nul kroner og er selvfølgelig uforpligtende. Vi kan næsten ikke vente med, at lære DIG at kende! 

Ansøg om en afklaringssamtale NU

mkfooterlogo02

Disclaimer:

Succes er ikke noget, der kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt. Der er ingen garantier - kun at hvis du ikke gør noget eller fortsætter med, at gøre det, der ikke virker for dig, så får du heller aldrig de resultater du drømmer om. Hvis du leder efter et quick fix ala ”get rich fast” eller ”get passive income fast” så find en anden til, at hjælpe dig.