“Man skal jo knokle som selvstændig - sådan er det bare.”

“Men det vil ingen da betale for.”

“Men det jeg kan,
er jo ikke noget særligt”

Er du (også) træt af at høre på dine egne undskyldinger og forklaringer på, hvorfor du ikke HANDLER på dine drømme?
(dine omgivelser er helt sikkert)

Er du træt af at sidde fast?

Er du klar til at gøre noget andet end du plejer, og give frygten et los bagi?

DET ER FULDSTÆNDIG OK, AT DU IKKE HAR ALLE SVARENE ENDNU, OG AT DU IKKE KAN SE VEJEN FRA, HVOR DU ER NU TIL DEN FORRETNING OG DET (ARBEJDS)LIV, DU DRØMMER OM.

Men hvis du vil have MERE, og du VED, at du er sat på jorden for at gøre en kæmpe forskel (og leve ordentligt af at gøre det!), så skylder du dig selv (og alle de mennesker, der pt. går glip af din specielle gave) at parkere frygten og tvivlen (også selvom det kun er en halv time), så du kan få lavet en plan for, hvordan det kunne blive muligt, at du fik det (arbejds)liv, du drømmer om … og ikke bare drukner i undskyldninger og dit, dut og dat forklaringer...

Det er her, hvor jeg og mit team kan hjælpe!.

Jeg hjælper dig, der er modig og ambitiøs (kvinder og få mænd) med at skabe, udvikle og skalere en forretning, du kan leve (ordentligt) af uden at knokle. En forretning baseret på dine unikke superpowers — a.k.a. dine talenter, styrker, passion og livserfaringer.

BOOK EN NEXT STEP AFKLARENDE SAMTALE MED MIG ELLER EN FRA MIT TEAM, SÅ HJÆLPER VI DIG MED AT FINDE UD AF, HVAD DER SKAL TIL FOR AT GØRE DIN DRØM OM ET ANDET (ARBEJDS)LIV TIL VIRKELIGHED.

- UANSET OM DU STÅR OVER FOR AT SKULLE TAGE DIN FORRETNING TIL NEXT LEVEL ELLER STARTE DEN FRA BUNDEN. (DET KOSTER NUL KRONER.)

I denne 45-minutters session vil vi udforske dine drømme, sætte spot på, hvor du er lige nu, identificere det, der holder dig tilbage.

Du vil forlade denne session med klarhed over, hvad der skal til, for at du kan tage din forretning til next level, eller – hvis du er i opstartsfasen, hvad der skal til, for at du kommer ordentligt i gang. Hvis vi er et match, kan vi selvfølgelig også drøfte, hvordan vi i UNSTUCK kan hjælpe dig videre.

maiken + sko + guld

DET HER ER FOR DIG, HVIS:

  • du VED, at du har mere at tilbyde verden, end det, du gør lige nu, men du kan ikke finde ud af hvordan.
  • det er vigtigt for dig at gøre en forskel, og ikke mindst at dit arbejde er meningsfuldt, og at du bruger alle dine talenter.
  • du måske tvivler på, om du overhovedet kan lykkes med at komme ned i tid, tjene flere penge, få flere af dine drømmekunder.
  • du måske er forvirret på et højere plan over forskellige råd og dine egne tanker og virkelig trænger til at få et los i bagen og få skabt klarhed over din situation, og hvad der skal ske.
  • du måske tvivler på, ”hvad du skal være, når du bliver stor” – hvad kan sådan en som dig bruges til? Og hvordan kan du tjene (nok) penge på det?
  • du er færdig med at knokle!
  • du er villig til at gøre det, der skal til – inklusiv at investere tid og penge i din forretning.
  • du er interesseret i at udforske, om det vil være rigtigt for dig at få hjælp af Maiken Kühl, samt hvilket forløb, der vil være det rette match for dig.
how you gonna call

“Tusind tak for at hjælpe mig til at nå mit højeste potentiale i løbet af de sidste 2 år. Følelsen af succes er ubeskrivelig. Jeg skulle netop til at skrive til dig, at jeg ikke ved, hvor jeg ville have været, hvis jeg ikke havde haft dig

- men det ved jeg præcis – og det er derfor, at jeg er så glad."

Marie Moesgaard - Mother mentor

www.mariemoesgaard.dk

maiken3

ENHVER REJSE STARTER MED DET FØRSTE SKRIDT. DET SAMME GÆLDER FOR UDVIKLING AF DIN FORRETNING OG DET (ARBEJDS)LIV, DU DRØMMER OM!

Vil du på denne tid næste år tænke tilbage på i dag som den dag, hvor du ENDELIG tog ACTION på dine drømme? Eller… vil det være just another day, fordi INTET har ændret sig, og du STADIG har travlt med at drømme og vente uden overhovedet at flytte dig ud af flækken…?

Hvis I DAG skal være dagen, du ændrer dit liv for evigt – dagen, hvor du starter med at tage action, så book din afklaringssamtale i dag. Det koster nul kroner og er selvfølgelig uforpligtende. Vi kan næsten ikke vente med at lære dig at kende!

mkfooterlogo02

Succes er desværre ikke noget, der bare kommer dumpende ned fra himlen. Du skal arbejde for det. Både gennem konkrete handlinger men også - og ikke mindst - skal du arbejde med dig selv. Du er nødt til, at gå igennem en masse frygt og erstatte den gamle dig med en ny dig. 

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. 

Privatlivspolitik   Forretningsbetingelser Disclaimer